23.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Το Dark Mode στην iOS 13 βοηθάει σημαντικά στην αυτονομία της μπαταρίας των iPhones σύμφωνα και με νέο τεστ

    Το Dark Mode είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της iOS 13 έκδοσης φέτος και πλέον έχει υιοθετηθεί σε πολλές εφαρμογές τρίτων αλλά και site. Ένα νέο test από το PhoneBuff παρουσιάζει πόσο καλύτερο είναι το Dark Mode για τον τομέα της αυτονομίας της συσκευής.

    Στο τεστ έγινε χρήση μιας iPhone XS συσκευής ενώ το PhoneBuff χρησιμοποίησε ρομποτικούς βραχίονες για αυτά τεστ και για το άνοιγμα και κλείσιμο εφαρμογών.

    Τα τελικά αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά μιας και το iPhone XS χρησιμοποιώντας το Dark Mode χρησιμοποίησε λιγότερη μπαταρία από όταν έκανε χρήση του Light Mode. Στο Light Mode το iPhone XS τερμάτισε την μπαταρία στην στιγμή που στο Dark Mode είχε ακόμη ένα 30% αυτονομίας!!

    Ένα σημαντικό σημείο σε αυτά τα τεστ ήταν πως η φωτεινότητα της οθόνης ήταν προκαθορισμένη στα 200 nits φωτεινότητας. Σε κάθε περίπτωση όμως και σε όλα τα σενάρια το Dark Mode έδωσε πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

    Ένα άλλο στοιχείο είναι πως θα πρέπει να γνωρίζετε πως το Dark Mode δίνει καλύτερα αποτελέσματα στην αυτονομία της μπαταρίας σε συσκευές που έχουν μια OLED οθόνη όπως τα iPhone X, iPhone XS, iPhone 11 Pro και όχι τόσο στα iPhone XR και iPhone 11.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles