12.4 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Το Apple Watch Series 4 και 5 θα επαναβαθμονομήσει τη μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας με το watchOS 9

    Με το watchOS 9, η Apple προσθέτει μια νέα δυνατότητα επαναβαθμονόμησης για τα Apple Watch Series 4 και Apple Watch Series 5, σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης του ‌watchOS 9. Η επαναβαθμονόμηση θα έχει ως αποτέλεσμα μια πιο ακριβή εκτίμηση για τη μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας.

    After updating to watchOS 9, your Apple Watch Series 4 or Series 5 will recalibrate and then estimate its maximum battery capacity more accurately.

    Μετά την ενημέρωση του ‌watchOS 9‌, οι κάτοχοι Apple Watch Series 4 και Series 5 που παρατήρησαν ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας παραποιείται θα πρέπει να μπορούν να έχουν καλύτερη ανάγνωση για το πόσο θα διαρκέσει η συσκευή τους.

    Η Apple έχει εισαγάγει προηγουμένως τη λειτουργία επαναβαθμονόμησης για το iPhone 11 για να κάνει πιο ακριβείς τις εκτιμήσεις της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του iPhone, αλλά μέχρι τώρα δεν υπήρχε παρόμοια δυνατότητα διαθέσιμη για το Apple Watch.

    Η διαδικασία επαναβαθμονόμησης θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης και θα ολοκληρωθεί μόλις εγκατασταθεί.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.