Με την εμφάνιση  του Apple Watch την  Παρασκευή, το πρώτο κύμα των καταναλωτών έχουν λάβει το  Apple ρολόι  τους.  Αν και υπήρχαν οι αρχικές ανησυχίες σχετικά με τη ζωή της μπαταρίας του Apple Watch, οι εκθέσεις δείχνουν ότι το Apple Watch , από μόνο του , δεν έχει κανένα πρόβλημα ,με μπαταρία που διαρκεί μία ολόκληρη μέρα.

 

Apple-Watch

 

Ωστόσο, υπήρξαν μικτά αναφορές σχετικά με τον αντίκτυπο που το Apple Watch  έχει στο iPhone και στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας του . Το ρολόι της Apple θα πρέπει να συνδεθεί με ένα iPhone για πλήρη λειτουργικότητα. Το iPhone συνδέεται με το Apple Watch  μέσω Bluetooth και Wi-Fi για να το τροφοδοτήσετε με  τα δεδομένα και τις κοινοποιήσεις σας όλη την ημέρα.

Ορισμένοι χρήστες έχουν βρει μια αξιοσημείωτη βελτίωση στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone με την προσθήκη ενός Apple Watch. Αυτό υποδηλώνει ότι με την  εκφόρτωση των κοινοποιήσεων σας  και τις  γρήγορες αλληλεπιδράσεις με το  Apple ρολόι σας, θα μπορούσατε  να κάνετε  την  iPhone μπαταρία σας να διαρκεί  πολύ περισσότερο.

Ωστόσο, αρκετοί χρήστες έχουν παρατηρήσει μια σημαντική διαρροή στις μπαταρίες των  iPhone τους σε πρώιμη χρήση με το ρολόι της Apple.

Σχολιασμός στο Forum