21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το νέο ασύρματο ποντίκι της Lenovo θα πρέπει να το αντιγράψει η Apple για το Magic Mouse της

    Η Lenovo ανακοίνωσε σήμερα μια σειρά από αξεσουάρ με την ονομασία Lenovo Go, που περιλαμβάνουν φορτιστές, ποντίκια και πληκτρολόγια. Ένα από αυτά κέντρισε άμεσα το ενδιαφέρον όλων και ακούει στο όνομα Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse το οποίο φορτίζει ασύρματα.

    Πέρα από την USB-C θύρα του το Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse υποστηρίζει και ασύρματη Qi φόρτισης κάτι το οποίο θα έπρεπε να κάνει και το Magic Mouse της Apple.

    “With many remote workers having more than one device and enjoying the flexibility they give; the multi-device mouse allows pairing of up to three devices with easy cycling between them at the touch of a button. What’s more, the utility button can be programmed for rapid meeting shortcuts, and not only is the mouse wirelessly connected, it can also be wirelessly charged through a compatible Qi charging solution or via USB-Type C.

    Όταν η Apple ανακοίνωσε το νέο M1 iMac τον Απρίλιο πολλοί καταναλωτές ενθουσιάστηκαν είναι η αλήθεια με τις χρωματικές επιλογές που μπορούσαν να έχουν και για τα Magic Keyboard, Trackpad και Mouse. Παρά το γεγονός όμως ότι το Magic Mouse πλέον έρχεται σε νέα χρώματα πάρα αυτά χρησιμοποιεί το άκρως μη χρηστικό τρόπο φόρτισης με την Lightning θύρα να βρίσκεται στο κάτω μέρος του.

    Αυτό που παρουσίασε η Lenovo θα ήταν μια υπέροχη ιδέα για το 3ης γενιάς Magic Mouse όταν η Apple αποφασίσει να το παρουσιάσει.

    Μετά από τόσα χρόνια ακόμη και αν η Apple άλλαζε την θέση της Lightning θύρας θα ήταν μια σημαντική βελτίωση για όλους τους Mac χρήστες. Με το iMac να δέχεται την πρώτη του μεγάλη σχεδιαστική αναβάθμιση μετά από μια δεκαετία σχεδόν φαίνεται πως η Apple ξέχασε να κάνει μια τόσο μικρή αλλά τόσο σημαντική αλλαγή.

    Σε ότι αφορά τώρα το Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse αυτό θα έχει ένα κόστος στα $59.99 και θα είναι διαθέσιμο για αγορά τον Ιούνιο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.