Το επόμενης γενιάς iPhone φημολογείται ότι θα έχει 12-megapixel κάμερα

0
227

Οι Kevin King ,o  IHS Διευθυντής Τεχνολογίας Έρευνας για την Κίνα, ισχυρίστηκε στην κινεζική υπηρεσία microblogging Weibo ότι η επόμενη γενιά iPhone της Apple θα διαθέτει προς τα πίσω μία κάμερα 12-megapixel με μικρότερα pixels (μέσω G4Games), τα οποία αποδεικνύουν ότι την ίδια πρόβλεψη έκανε ο  καλά πληροφορημένος των  KGI Securities αναλυτής Ming-Chi Kuo νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η Apple έχει χρησιμοποιήσει στην πίσω κάμερα  αισθητήρα 8-megapixel  δεδομένου ότι το iPhone 4S κυκλοφόρησε στα τέλη του 2011, έτσι ώστε το”χτύπημα”  των megapixel θα είναι το πρώτο  σε σχεδόν τέσσερα χρόνια και αν το ζευγάρι των αναλυτών είναι σωστές. Πριν από αυτό, το iPhone 4 είχε  5-megapixel κάμερα και το iPhone 3GS είχε ένα shooter 3-megapixel. Δεδομένου ότι  τα megapixels δεν είναι πάντα θέμα, ωστόσο, οι βελτιώσεις του λογισμικού είναι συχνά πιο σημαντικές  για την ποιότητα της εικόνας.

iPhone-6-Camera1

Τον περασμένο Νοέμβριο, η γνωστή στην Apple αυθεντία John Gruber του Daring Fireball είπε ότι το επόμενο iPhone θα μπορούσε να κάνει  «το μεγαλύτερο άλμα της  κάμερας από ποτέ” με ένα σύστημα διπλού φακού που αποδίδει ποιότητας DSLR εικόνες, αλλά αργότερα στην έκθεση απέρριψε την φήμη δεδομένου ότι η Apple θα πρέπει να επανασχεδιάσει  το τρέχον πλαίσιο του iPhone 6 και το iPhone 6 Plus, το οποίο είναι απίθανο για την ανανέωση του τρέχοντος έτους με βάση την ιστορία των  “S” μοντέλων.

Τα iPhones  της επόμενης γενιάς της Apple φημολογείται  ότι θα διατηρήσουν τα μεγέθη της οθόνης των 4,7 ιντσών και 5,5 ιντσών, θα τροφοδοτούνται  από έναν επεξεργαστή A9 με 2GB LPDDR4 RAM και διαθέτει Force touch, καλύτερη αναγνώριση αφής ID, υποστήριξη ελέγχου με χειρονομία, ένα πρόσθετο μικρόφωνο κοντά στα ηχεία για βελτιωμένη ποιότητα φωνής, ένα νέο ροζ χρυσό όσον αφορά την χρωματική επιλογή, εσωτερικές μηχανικές αλλαγές στο σχεδιασμό και περισσότερα.

Σχολιασμός στο forum