19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το επερχόμενο MacBook Air με λευκά πλαίσια, M2 Chip, MagSafe, και σχεδιασμό παραπλήσιο των νέων MacBook Pro

    Το επερχόμενο MacBook Air θα έχει αρκετά κοινά στοιχεία από τα νέα MacBook Pro μοντέλα σύμφωνα με τον αρκετά αξιόπιστο leaker Dylandkt.

    Όπως αναφέρει λοιπόν τα νέα MacBook Air μοντέλα θα έχουν έναν σχεδιασμό κοντά στα νέα MacBook Pro αλλά με ένα λεπτότερο σασί και λευκά πλαίσια. Θα έρθουν σε χρωματισμούς παρόμοιους με αυτούς του νέου 24 ιντσών iMac (αυτό το έχουμε ακούσει και από άλλες πηγές).

    Σύμφωνα με τον leaker το πληκτρολόγιο όπως και τα πλαίσια θα έχουν μια λευκή σκίαση ενώ θα υπάρχει στην κορυφή και μια 1080p FaceTime κάμερα.

    Το νέο αυτό MacBook Air δεν θα έχει HDMI ή SD card θύρες έτσι ώστε να ξεχωρίζει και από τα MacBook Pro μοντέλα. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο νέος M2 επεξεργαστής που θα είναι η συνέχεια του M1. Αυτός δεν αναμένεται να είναι το ίδιο ισχυρός όπου οι M1 Pro και M1 Max αλλά σίγουρα θα δίνει καλύτερες επιδόσεις και αποδόσεις από τον M1.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.