20.1 C
Athens
Wednesday, April 17, 2024
More

    Τι νέο έφερε η iOS 14.6 beta 3 – Διορθώσεις σφαλμάτων, ‘Find My’ Lost Mode αναβάθμιση, κ.α [Βίντεο]

    Χθες η Apple κυκλοφόρησε την iOS 14.6 beta 3 στους εγκεκριμένους προγραμματιστές και μέλη του public beta test προγράμματος της. Παρά το γεγονός πως δεν έχουμε πάρα πολλά νέα χαρακτηριστικά πάρα αυτά υπάρχουν κάποια σημαντικά σημεία αναφοράς για αυτή την αναβάθμιση.

    Μετά την μεγάλη σε χαρακτηριστικά κυκλοφορία της iOS 14.5 η 14.6 έκδοσης λογικά θα είναι και η τελευταία της Apple στην iOS 14 σειρά που θα προσθέσει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά. Αυτό γιατί σύντομα και τον άλλον μήνα κατά την διάρκεια του WWDC συνεδρίου η εταιρεία θα δώσει την πρώτη beta της επόμενης μεγάλης αναβάθμισης, του iOS 15.

    Περισσότερα στο βίντεο του 9to5Mac που ακολουθεί:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.