19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Τα Public λανσάρουν refurbished smartphones, tablets & laptops

    Τα Public πρωτοπορούν προσθέτοντας μια νέα “Green” επιλογή αγορών με τις refurbished συσκευές τεχνολογίας “second go”, ως αποτέλεσμα της στρατηγικής ένωσης με τα iRepair. Πρόκειται για πλήρως ανακατασκευασμένες συσκευές iPhone και laptop που ξαναφτιάχτηκαν από τους πιστοποιημένους τεχνικούς της γνωστής αλυσίδας iRepair, σύμφωνα με κορυφαία πρότυπα ποιότητας. Δημιουργώντας σημαντικό όφελος, η αγορά μιας refurbished συσκευής μειώνει το κόστος για τους καταναλωτές έως και 50%, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει σημαντικά την κυκλική οικονομία.

    Οι refurbished συσκευές “second go” διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα Public και στο Public.gr με εγγύηση 12 μηνών. Κάθε μία από αυτές έχει περάσει μια ολοκληρωμένη διαδικασία ελέγχου από το εξειδικευμένο προσωπικό της iRepair και διαθέτει εμπεριστατωμένη αξιολόγηση που πιστοποιεί ότι είναι 100% λειτουργική, σαν καινούργια. Οι καταναλωτές που θα προμηθευτούν μία από αυτές τις συσκευές, έχουν τη δυνατότητα δωρεάν επιστροφής σε 30 ημέρες, ενώ για όσους προτιμούν τις ηλεκτρονικές αγορές, η παράδοση γίνεται δωρεάν εντός 3 εργάσιμων ημερών, σε όλη την Ελλάδα.

    Σύμφωνα με το σύστημα διαβάθμισης συσκευών (grades) που προσδιορίζει την εξωτερική τους εμφάνιση και χρησιμοποιείται ως ποιοτικό πρότυπο, η κορυφαία ποιότητα των refurbished συσκευών κυμαίνεται από A (Άριστη κατάσταση με ανεπαίσθητα σημάδια χρήσης) σε Β (Άριστη κατάσταση με εμφανή σημάδια χρήσης) και C (Καλή κατάσταση με εμφανή σημάδια χρήσης). Όσοι μάλιστα επιθυμούν να τις δουν από κοντά και να επιλέξουν την καταλληλότερη για τους ίδιους, δεν έχουν παρά να επισκεφτούν ένα από τα 20 iRepair σημεία που βρίσκονται μέσα στα καταστήματα Public.

    Τα κύρια πλεονεκτήματα μίας refurbished συσκευής, επομένως, σε σχέση με μία μεταχειρισμένη είναι πως:

    (α) έχει 12-μηνη εγγύηση
    (β) έχει περάσει διαγνωστικό έλεγχο από την τους iRepair Experts
    (γ) υπάρχει δυνατότητα επιστροφής

    Το πρόγραμμα “second go” είναι πλήρως ευθυγραμμισμένο με το ευρύτερο πλαίσιο της στρατηγικής “Love Earth” των Public, βοηθώντας το brand να παρατείνει τη διάρκεια ζωής 100% λειτουργικών συσκευών, αποτρέποντας την πρόωρη κατάληξη τους ως ηλεκτρονικά απόβλητα. Αξιοποιώντας την αγάπη των Public αλλά και των καταναλωτών για την τεχνολογία, οι συσκευές αποκτούν δεύτερη ζωή, πολλαπλασιάζοντας έτσι την αγάπη για τον πλανήτη. Αγορά refurbished συσκευής στα Public σημαίνει παράταση της διάρκειας ζωής των συσκευών και μείωση των αποβλήτων, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

    Με ένα σύνολο επιλογών που εμπνέουν το αγοραστικό κοινό για μια πιο «πράσινη» καθημερινότητα, τα Public φιλοδοξούν να μετασχηματίσουν τον κλάδο retail σε Ελλάδα και Κύπρο, αποτελώντας έτσι ένα κορυφαίο πρότυπο γι’ αυτό που ονομάζουμε “Green Commerce”. Πάνω απ’ όλα, τα Public ενθαρρύνουν τους καταναλωτές να ζήσουν τη ζωή τους όπως επιθυμούν, μέσα από μια αγοραστική εμπειρία που σέβεται τις αρχές της κυκλικής οικονομίας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.