23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Τα Non-Retina MacBook Pro εξαφανίστηκαν από τα Apple Stores

    coreifr

    H Apple έχει ξεκινήσει να αφαιρεί τα 13 ιντσών non Retina MacBook Pro από τα καταστήματα λιανικής της και πιο συγκεκριμένα από τις βιτρίνες. Το εν λόγω μοντέλο είναι ακόμη διαθέσιμο για αγορά στα περισσότερα καταστήματα αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει μέλλον για αυτά.

    Το εν λόγω MacBook Pro είναι το μόνο της σειράς που έχει ενσωματωμένο έναν οπτικό δίσκο. Επίσης είναι το πιο οικονομικό MacBook Pro που μπορεί κάποιος να αγοράσει. Τα χαρακτηριστικά του μοιάζουν παλαιωμένα σε σύγκριση με τα άλλα μοντέλα της σειράς αλλά κάτι η τιμή του κάτι το γεγονός πως είναι ένα από τα τελευταία MacBook Pro που μπορούν εύκολα να αναβαθμιστούν το έχουν κάνει αγαπημένο για πολλούς χρήστες.

    Η Apple δεν το έχει αναβαθμίσει από το 2012 και έτσι δεν αποτελεί έκπληξη που η Apple πλέον δεν θέλει να συνεχίσει την διαφήμιση του. Σύμφωνα με το AppleInsider πολλά καταστήματα της Apple στην Αμερική το έχουν αφαιρέσει ήδη από τις βιτρίνες τους.

    Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει μια μεγάλη αναβάθμιση στα MacBook Pro φέτος που θα έχει να κάνει τόσο με το εσωτερικό των μηχανημάτων όσο και με το εξωτερικό τους.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles