19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Τα M1X MacBook Pros θα κάνουν την εμφάνιση τους ‘τις επόμενες εβδομάδες’

    Η Apple ετοιμάζεται να ανακοινώσει τα iPhone 13 και Apple Watch Series 7 αυτή την Τρίτη αλλά σίγουρα έχει έτοιμες και άλλες ανακοινώσεις. Από αυτές σίγουρα ξεχωρίζει η παρουσίαση των 14 ιντσών και 16 ιντσών νέων MacBook Pro με τον M1X επεξεργαστή. Μια νέα αναφορά σήμερα μάλιστα κάνει λόγο πως αυτές οι συσκευές θα γίνουν διαθέσιμες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

    Ο Mark Gurman λοιπόν έκανε σήμερα ένα tease για αυτό τονίζοντας πως έρχονται και τα νέα AirPods, ένα νέας σχεδίασης iPad mini, ένα νέο βασικό μοντέλο iPad καθώς και τα νέα M1X MacBook Pro.

    Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

    “M1X MacBook Pro – 14 ιντσών και 16 ιντσών MacBook Pro με M1X επεξεργαστές, MagSafe καλώδιο φόρτισης, MiniLED οθόνες και χωρίς Touch Bar έρχονται. Μετά από πολλές καθυστερήσεις ετοιμαστείτε να τα δείτε στην αγορά μέσα στις επόμενες εβδομάδες.”

    Δεν αναμένουμε την Apple να παρουσιάσει αυτά τα νέα MacBook Pro την Τρίτη. Αντί αυτού είναι πιο πιθανό η Apple να κάνει ένα νέο ψηφιακό event κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο όπου και θα ανακοινώσει τα νέα MacBook Pro μαζί με τα νέα iPad.

    Τα νέα MacBook Pros αναμένεται να έχουν ένα νέο πιο επίπεδο σχεδιασμό παρόμοιο με αυτόν των νεότερων iMac, iPad Pro και iPhone 12.

    To Bloomberg επίσης έχει αναφέρει πως αυτά τα νέα MacBook Pro θα έχουν μια HDMI θύρα και SD card slot θύρα μαζί με την επιστροφή της MagSafe τεχνολογίας για το καλώδιο φόρτισης.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.