22.4 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Τα iPhone 13 αναμένεται να έχουν μια αναβαθμισμένη Ultra Wide κάμερα με σημαντικές βελτιώσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

    Και τα τέσσερα επερχόμενα iPhone 13 μοντέλα αναμένεται να έχουμε μια αναβαθμισμένη Ultra wide κάμερα με ƒ/1.8 διάφραγμα σε σύγκριση με το ƒ/2.4 που έχουμε σε αυτό τον φακό στα 12 μοντέλα σύμφωνα με αναλυτές της Barclays.

    Στο ίδιο μήκος κύματος είχε κινηθεί και ο αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo που υποστήριξε και αυτός πως ο Ultra wide φακός των επερχόμενων iPhone θα αναβαθμιστεί με ένα ƒ/1.8 διάφραγμα με την μόνη διαφορά πως ο ίδιος είχε αναφέρει πως αυτό το χαρακτηριστικό θα έχουν μόνο τα Pro μοντέλα με τα υπόλοιπα να το λαμβάνουν σε νεότερες εκδόσεις τους μέσα στο 2022.

    Μια τέτοια αλλαγή στο διάφραγμα του φακού σημαίνει πως θα επιτρέπεται σε περισσότερο φως να περνάει από τον φακό κάτι που σημαίνει πως θα έχουμε σημαντικές βελτιώσεις στις λήψεις χαμηλού φωτισμού με τα iPhone 13 μοντέλα και στον Ultra wide φακό.

    Η Barclays επίσης υποστηρίζει πως ο αναβαθμισμένος Telephoto φακός των iPhone 12 Pro Max θα γίνει διαθέσιμο στο iPhone 13 Pro με ένα διάφραγμα στα ƒ/2.2.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.