14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Τα iPad mini benchmarks δείχνουν έναν A15 επεξεργαστή με ελαφρώς μειωμένη ισχύ σε σύγκριση με αυτόν του iPhone 13

    Καθώς οι reviewers έχουν στα χέρια τους πλέον το νέο iPad mini σιγά σιγά μαθαίνουμε περισσότερα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτής συσκευής. Η Apple λοιπόν ήδη έχει αναφέρει πως το νέο iPad mini 6 έχει τον A15 Bionic επεξεργαστή που έχουν και τα νέα iPhone 13. Η διαφορά όμως φαίνεται πως η CPU του έχει ελαφρώς μια μειωμένη ισχύ σε σύγκριση με το αντίστοιχο chip που βρίσκεται στην iPhone 13 σειρά.

    Όπως αναφέρει το MacRumorsτα Geekbench αποτελέσματα δείχνουν πως στο νέο iPad υπάρχει ένας 2.93GHz επεξεργαστής, σε σύγκριση με τον 3.2GHz επεξεργαστή των iPhone 13 και iPhone 13 Pro. Αυτό βέβαια φαίνεται πως έχει μικρές επιπτώσεις στις επιδόσεις της συσκευής.

    Έτσι τα Geekbench test δείχνουν πως το iPad mini έχει σκορ 1,595 στα τεστ μονού πυρήνα και 4,540 στα τεστ πολλαπλών πυρήνων την στιγμή του το iPhone 13 Pro έχει 1,730 και 4,660 αντίστοιχα.

    Η Apple αναφέρει πως το νέο iPad mini έχει 80% πιο γρήγορες επιδόσεις από τον προκάτοχο του κάτι το οποίο το κάνει το πιο δυνατό iPad mini στην ιστορία της Apple.

    Το ολοκαίνουριο iPad mini διαθέτει Liquid Retina οθόνη 8,3-ιντσών και έρχεται σε τέσσερα υπέροχα φινιρίσματα. Χάρη στον ισχυρό A15 Bionic επεξεργαστή το νέο iPad mini προσφέρει έως και 80% ταχύτερη απόδοση από την προηγούμενη γενιά. Ενσωματώνει νέα θύρα USB-C που επιτρέπει ταχύτερη συνδεσιμότητα, ενώ τα Cellular μοντέλα υποστηρίζουν 5G σύνδεση και πιο ευέλικτες ροές εργασίας. Οι νέες προηγμένες κάμερες, η λειτουργία Center Stage και η υποστήριξη χρήσης του Apple Pencil δεύτερης γενιάς επιτρέπουν στους χρήστες να αξιοποιήσουν καινούριους τρόπους λήψης φωτογραφιών και βίντεο, επικοινωνίας με αγαπημένα πρόσωπα ή καταγραφή των ιδεών τους για δημιουργικότητα χωρίς όρια.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.