17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Τα AirTags μπορεί να λανσαριστούν μαζί με το iPhone 12 στα μέσα Οκτωβρίου

    Μια νέα αναφορά του Macotakara σήμερα θέλει την Apple να κυκλοφορεί το AirTag tracking αξεσουάρ της αυτό τον Οκτώβριο. Το δημοσίευμα αναφέρει πως τα AirTags θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην αγορά μαζί με το iPhone 12.

    “Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε από προμηθευτή στην Κίνα η Apple φαίνεται να ετοιμάζει την ανακοίνωση των tracker της με την ονομασία AirTag στο online event του iPhone 12 και Apple Watch Series 6 που έχει προγραμματιστεί για μέσα στον Οκτώβριο του 2020.”

    Στο δημοσίευμα ακόμη διαβάζουμε πως τα AirTags αρχικά είχαν προγραμματιστεί να ανακοινωθούν τον Μάρτιο την ίδια στιγμή με το νέο iPhone SE αλλά αυτή η ανακοίνωση πήγε πίσω εξαιτίας της πανδημίας.

    Το Macotakara ακόμη αναφέρει πως τα AirTags θα δουλεύουν με το App Clips, ένα νέο χαρακτηριστικό της iOS 14, που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν λήψη μιας μικρότερης έκδοσης μιας εφαρμογή για κάποια συγκεκριμένη λειτουργία. Αυτό σημαίνει πως εφαρμογές τρίτων μάλλον θα έχουν πρόσβαση στα AirTags της Apple και θα μπορούν να κάνουν χρήση τους.

    Να υπενθυμίσουμε πως το Macotakara λαμβάνει τις πληροφορίες του από την παραγωγική αλυσίδα της Apple. Αν και η αναφορά τους λοιπόν τονίζει πως η Apple θα διοργανώσει ένα iPhone 12 event στα μέσα Οκτωβρίου είναι πιθανό η εταιρεία να κάνει αυτό το online event τον Σεπτέμβριο και να κυκλοφορήσει τις συσκευές στα μέσα Οκτωβρίου.

    Τα AirTags φημολογούνται εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πίσω τον Οκτώβριο πέρυσι το 9to5Mac είχε βρει απόδειξη της ύπαρξης τους στον πηγαίο κώδικα της iOS 13.2 έκδοσης.

    Η ίδια επίσης η Apple έκανε αναφορά στα AirTags σε ένα βίντεο υποστήριξης της από λάθος.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.