19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Τα AirTags επανενώνουν ζευγάρι με τις αποσκευές του τέσσερις μήνες αφότου η αεροπορική εταιρεία τις έχασε

    Το AirTag της Apple είναι και πάλι στο προσκήνιο, αυτή τη φορά, επανενώνει ένα ζευγάρι με τις χαμένες αποσκευές τους μετά από τέσσερις μήνες που η Air Canada δεν μπορούσε να τις βρει.

    Όπως αναφέρει το Insider, οι αποσκευές της Nakita Rees και του Tom Wilson κόλλησαν στο Μόντρεαλ και, παρόλο που προσπάθησαν να συνεργαστούν με την Air Canada, για να τις πάρουν πίσω, χάθηκαν — για τέσσερις μήνες. Σύμφωνα με το ζευγάρι, οι αποσκευές δωρίστηκαν τελικά σε φιλανθρωπικό σκοπό λόγω της Air Canada που ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει ποιοι ήταν οι ιδιοκτήτες.

    Το ζευγάρι είπε ότι, αφού συμμετείχε η αστυνομία, «μάθαμε από τον αστυνομικό αλλά και το TikTok… οι αποσκευές μας δωρίστηκαν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για λογαριασμό της Air Canada».

    Η αεροπορική εταιρεία κατηγόρησε την πανδημία, λέγοντας σε δήλωσή της ότι “αυτός ο πελάτης ταξίδεψε αργά το καλοκαίρι σε μια εποχή που όλοι οι αερομεταφορείς στον Καναδά εξακολουθούσαν να αναρρώνουν από τη συστηματική διαταραχή ολόκληρου του κλάδου των αεροπορικών μεταφορών που σχετίζεται με τον COVID. Μια συνέπεια ήταν αυξημένο ποσοστό καθυστερήσεων αποσκευών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η κατάσταση επιδεινώθηκε από την αποσύνδεση της ετικέτας αποσκευών σε κάποιο σημείο του ταξιδιού. Παρά τις καλές προσπάθειές μας, δεν μπορέσαμε να αναγνωρίσουμε τον ιδιοκτήτη της αποσκευής. Ορίστηκε ως αζήτητα, και κινηθήκαμε για να αποζημιώσουμε τον πελάτη».

    Ευτυχώς, ακόμη και με τους αγώνες της αεροπορικής εταιρείας να βρει τις αποσκευές για μήνες, το ζευγάρι έχει επανενωθεί με τα υπάρχοντά του λόγω του AirTag της Apple.

    Το AirTag της Apple είναι στην επικαιρότητα για διάφορους λόγους από την κυκλοφορία του. Ενώ ορισμένες ιστορίες είναι αρκετά ανησυχητικές και περιλαμβάνουν ανθρώπους που τις χρησιμοποιούν για κακόβουλους σκοπούς, όπως η καταδίωξη, άλλες είναι θετικές, όπως η ιστορία μιας γυναίκας που βρήκε τις χαμένες αποσκευές της χρησιμοποιώντας τη συσκευή παρακολούθησης. Ένας άνδρας εντόπισε το χαμένο πορτοφόλι του σε 35 πόλεις.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.