13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Τα τελευταία νέα για iPhone 13, Apple Watch Series 7, AirPods 3, iPad mini 6, κ.α που έρχονται το Φθινόπωρο

    Σε περίπου ένα μήνα η Apple λογικά θα παρουσιάσει τα νέα iPhone μοντέλα της μαζί με το νέο Apple Watch Series 7 και μέσα στο Φθινόπωρο περιμένουμε επίσης τα νέα AirPods 3 καθώς και το νέας σχεδίασης iPad mini.

    Στο νεότερο Power On newsletter, του Mark Gurman του Bloomberg έχουμε μια σύνοψη του τι περιμένουμε φέτος το Φθινόπωρο.

    iPhone 13

    Μέχρι σήμερα σας έχουμε αναφέρει εκτενώς τα πλάνα της Apple για το iPhone 13. Ο Gurman αναφέρει συγκεκριμένα πως παρόλο που τα φετινά μοντέλα θα έχουν έναν S χαρακτήρα η εταιρεία θα την ονομάσει τελικά την σειρά iPhone 13.

    Και ο ίδιος αναμένει τα ίδια μεγέθη στην οθόνη με την iPhone 12 σειρά αλλά με μικρότερο notch, νέες δυνατότητες στην κάμερα με προσθήκη Portrait mode στην λήψη βίντεο, έναν γρηγορότερο A15 επεξεργαστή, και ProMotion τεχνολογία με ρυθμό ανανέωσης της οθόνης στα 120Hz για τα Pro μοντέλα.

    Περισσότερη κάλυψη για την iPhone 13 σειρά θα βρείτε εδώ.

    Apple Watch Series 7 και Fitness+

    Για τα Apple Watch Series 7 ο Gurman αναμένει μια μικρή ανασχεδίαση με πιο επίπεδες οθόνες και μια νέα τεχνολογία οθόνης μαζί με έναν γρηγορότερο επεξεργαστή. Επίσης όπως αναφέρει μεγάλη βάση θα δοθεί και στην Fitness+ συνδρομητική υπηρεσία της Apple.

    AirPods 3

    Claimed AirPods 3 renders

    O Gurman τονίζει εκ νέου πως τα επόμενης γενιάς AirPods θα έχουν έναν σχεδιασμό που θα παραπέμπει πιο κοντά στα AirPods Pro. Αναφέρει πως αυτή η αλλαγή θα είναι η σημαντικότερη αναβάθμιση στην βασική σειρά των AirPods από το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε πίσω το 2016.

    Οι φήμες θέλουν τα νέα AirPods να μην έχουν χαρακτηριστικά όπως αυτά της ακύρωσης θορύβου ή του Transparency mode αν και ο νέος σχεδιασμός τους θα βοηθάει καλύτερη στην απομόνωση του ήχου.

    iPad mini 6 and iPad 9

    iPad mini 5

    Ο Gurman γράφει ότι το νέο iPad mini 6 θα γίνει μια αγαπημένη συσκευή με τα νέα λεπτά πλαίσια που θα έχει καθώς και τον νέο σχεδιασμό του.

    Γνωρίζουμε επίσης πως η συσκευή αυτή λογικά θα έρθει με τον A15 επεξεργαστή, μια USB-C θύρα σύνδεσης, έναν μαγνητικό Smart Connector όπως και στα iPad Air και iPad Pro.

    O Gurman συμπληρώνει πως για το βασικό μοντέλο του iPad έρχεται ένα νέο λεπτότερο και γρηγορότερο 9ης γενιάς iPad για τους μαθητές και όχι μόνο.

    Τι γίνεται με τα νέα MacBook Pro;

    Παρά το γεγονός ότι τα νέα MacBook Pro δεν αναμένεται να παρουσιαστούν στο event του Σεπτεμβρίου ο Gurman αναφέρει πως τα νέας σχεδίασης 14 ιντσών και 16 ιντσών MacBook Pro με τον M1X επεξεργαστή θα γίνουν διαθέσιμη για πώληση την ίδια περίοδο που το τωρινό MacBook Pro κλείνει τα 2 του χρόνια – Δηλαδή τον μήνα Νοέμβριο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.