18.7 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Τα πρώτα reviews του Apple Watch Series 5 είναι εδώ [Videos]

    Τα πρώτα reviews για τα Apple Watch Series 5 είναι γεγονός. Τα φετινά μοντέλα χτίζουν στην τεράστια επιτυχία του Apple Watch Series 4 φέρνοντας επιπλέον νέα χαρακτηριστικά την alway-on οθόνη και την ενσωματώμενη πυξίδα.

    Το The Verge από την αρχή κάνει αναφορά στην always on οθόνη:

    “Λατρεύω αυτή την νέα always on οθόνη στο Series 5. Η υλοποίηση της Apple είναι καλύτερη από άλλα smartwatches που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα για δύο λόγους: Αποδεδειγμένα δεν επηρεάζει αυτό το χαρακτηριστικό την αυτονομία της συσκευής και η Apple κρατάει τον χρωματισμό όταν η συσκευή βρίσκεται σε Ambient mode.”

    Στον τομέα της αυτονομίας το The Verge αναφέρει πως το Apple Watch Series 5 επιβεβαιώνει τα όσα είπε η Apple για διάρκεια ζωής μιας μέρας.

    Ο John Gruber του Daring Fireball δηλώνει και αυτός ενθουσιασμένος με την always on οθόνη αναφέροντας:

    “Για εμένα το χαρακτηριστικό της always-on οθόνης είναι ότι η παρουσίαση της πρώτης Retina οθόνης. Μόλις το δεις δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής.”

    Για περισσότερα σχόλια και εντυπώσεις δείτε τα παρακάτω βίντεο:

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles