19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Τα πρώτα reviews και βίντεο για το νέο Apple Watch Series 7 είναι εδώ

    Οι πρώτες προ παραγγελίες για τα Apple Watch Series 7 θα ξεκινήσουν να φτάνουν στους καταναλωτές πριν και την επίσημη διάθεση τους στην αγορά αυτή την Παρασκευή. Η Apple λοιπόν σήμερα έκανε άρση του εμπάργκο για τα review και έτσι έχουμε τα πρώτα διαθέσιμα.

    Το TechCrunch αναφέρει πως αν κάποιος χρησιμοποιεί ένα Apple Watch καθημερινά τότε η διαφορά στο μέγεθος θα του κάνει άμεση εντύπωση.

    Η Wall Street Journal αναφέρει πως έχουμε κάποιες βασικές αναβαθμίσεις φέτος που όντως φέρνουν το κάτι παραπάνω αλλά δύσκολα θα πείσουν όσους δεν είχαν πειστεί για να αγοράσουν ένα Apple Watch.

    Η The Verge αναφέρει πως η μεγαλύτερη και πιο φωτεινή οθόνη είναι μια ευχάριστη προσθήκη αλλά όχι τόσο μεγάλη αλλαγή για να πείσει πολλούς κατόχους Apple Watch να προχωρήσουν στην αναβάθμιση φέτος.

    Το CNBC αναφέρει πως θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό να βλέπαμε μια μεγαλύτερη αυτονομία στα Series 7 αντί για μια γρηγορότερη φόρτιση.

    Περισσότερα στα παρακάτω βίντεο:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.