20 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Τα πρώτα Mac με επεξεργαστή ARM σχεδιασμού της Apple θα ανακοινωθούν τον Νοέμβριο

    Το Ιούνιο φέτος στο WWDC η Apple επιβεβαίωσε την μεγάλη αλλαγή σε μεταφορά δικών της σχεδιασμού επεξεργαστών για την γραμμή του Mac δείχνοντας πως οι δρόμοι με την Intel αργά ή γρήγορα θα διαχωριστούν.

    Η εταιρεία επιβεβαίωσε πως το πρώτο τέτοιο Mac θα κάνει την εμφάνιση του πριν το τέλος του 2020. Αυτές ήταν οι μόνες επίσημες πληροφορίες που μας έδωσε η Apple. Δεν γνωρίζουμε λοιπόν αν θα έχουμε ένα νέο iMac ή MacBook, δεν γνωρίζουμε το πότε, ή τι χαρακτηριστικά άλλα θα έχει αυτό το Mac.

    To Bloomberg σήμερα έχει μια καλύτερη εικόνα για το πότε.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα του η Apple θα κάνει την πρώτη παρουσίαση αυτού του νέου ARM Mac σε ένα άλλο event που θα πραγματοποιήσει τον Νοέμβριο. Η ημερομηνία δεν είναι γνωστή ακόμη. Αυτό βέβαια σημαίνει πως αυτό το Mac δεν θα παρουσιαστεί στο event της Τρίτης.

    “Το πρώτο Mac laptop με επεξεργαστή της Apple, και μαζί με άλλες συσκευές θα παρουσιαστούν σε ένα άλλο event τον Νοέμβριο”

    Κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν πως αυτή η συσκευή θα είναι ένα νέο iMac με νέο σχεδιασμό μάλιστα ενώ αρκετοί είναι εκείνοι πως πιστεύουν πως θα δούμε ένα νέο 12 ιντσών MacBook ως την πρώτη συσκευή με έναν επεξεργαστή της Apple.

    To Bloomberg βέβαια αναφέρει την λέξη notebook χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει αν θα είναι ένα MacBook, MacBook Air ή MacBook Pro.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.