Η Apple ανακοίνωσε σήμερα την προσθήκη αρκετών iPad Air 2 μοντέλων  στο ηλεκτρονικό κατάστημα της για ανακατασκευασμένα προϊόντα, σηματοδοτώντας για  πρώτη φορά την διάθεση στην αγορά ανακαινισμένων iPad Air 2

Κυκλοφορώντας  τον Οκτώβριο του 2014, το iPad Air 2 διαθέτει ένα  πιο ευέλικτο σώμα από το αρχικό iPad Air, καθώς και ένα τριπλό-core επεξεργαστή A8X,  8-megapixel κάμερα Touch Id , και χωρίς κενά οθόνη με μία  αντι-ανακλαστική επίστρωση της οθόνης.

ipadair2refurbished

 

 

Η Apple προσφέρει σήμερα πολλά ανακαινισμένα iPad 2 μοντέλα Air, που κυμαίνονται από το entry-level 16GB Wi-Fi μόνο στο  iPad Air 2 της 128GB Wi-Fi + Cellular iPad Air 2. Όλα τα μοντέλα με έκπτωση από 15 έως 17 τοις εκατό, πτώση των τιμών από $ 80 έως $ 160. Για το entry-level Wi-Fi, μόλις 16GB μοντέλο, η έκπτωση μειώνει  την τιμή στα $ 419 από την αρχική $ 499.

Η τιμή χτυπάει πολλές τιμές πώλησης από τρίτους προμηθευτές, και όπως συμβαίνει με όλα τα ανακαινισμένα προϊόντα της Apple, τα iPad Air 2 μοντέλα έρχονται με πλήρη εγγύηση 1-έτους, μια νέα μπαταρία, και ένα νέο εξωτερικό κέλυφος.

Η απογραφή των ανακατασκευών  της Apple αυξομειώνεται  σε τακτική βάση, με βάση τη διαθέσιμη προσφορά, έτσι ώστε τα μοντέλα που είναι διαθέσιμα σήμερα, μπορεί να μην είναι διαθέσιμα αύριο. Τα ανακαινισμένα iPad Air 2 μοντέλα μπορούν να αγοραστούν άμεσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Σχολιασμός στο forum