19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Τέσσερα χαρακτηριστικά που περιμένουμε να δούμε στο Apple Watch Series 8

    Σε λίγες εβδομάδες, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το επερχόμενο Apple Watch Series 8. Ονομάζεται από τους αναλυτές ως η πιο σημαντική ενημέρωση εδώ και χρόνια για το Apple Watch, ορίστε τι περιμένουμε να δούμε στο νέο wearable της Apple που θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το φθινόπωρο.

    Τα ίδια μεγέθη οθόνης με τα προηγούμενα μοντέλα – αλλά ένα μεγαλύτερο μοντέλο είναι στα σκαριά

    Η Apple ήταν αρκετά συνεπής στην αλλαγή του μεγέθους της οθόνης του Apple Watch. Το αρχικό Apple Watch μέχρι τη Σειρά 3 είχε επιλογές 38 χιλιοστών και 42 χιλιοστών, Σειρά 4 έως Σειρά 6, 40 χιλιοστά και 44 χιλιοστά, και ξεκινώντας τώρα με τη Σειρά 7, 41 χιλιοστά και 45 χιλιοστά.

    Για το Apple Watch Series 8, αναμένουμε από την Apple να διατηρήσει τα ίδια μεγέθη οθόνης με τη Σειρά 7. Τούτου λεχθέντος, ο Ross Young της DSCC πιστεύει ότι η εταιρεία εργάζεται σε μια μεγαλύτερη οθόνη 1,99 ιντσών διαγώνια, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει ότι η Apple ετοιμάζει Apple Watch 47 χιλιοστών. Προς το παρόν, το Bloomberg πιστεύει ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η νέα στιβαρή, αθλητική έκδοση Apple Watch.

    Τουλάχιστον ένας νέος αισθητήρας έρχεται στο Apple Watch Series 8

    Προς το παρόν, το Bloomberg, η Wall Street Journal και ο αναλυτής Ming-Chi Kuo προέβλεψαν ότι το Apple Watch Series 8 θα φέρει επιτέλους έναν νέο αισθητήρα. Τόσο οι δημοσιεύσεις όσο και ο αναλυτής λένε ότι ένας αισθητήρας θερμοκρασίας σώματος βρίσκεται στα σκαριά.

    Στις αρχές του 2022, ο Mark Gurman του Bloomberg είπε ότι «η θερμοκρασία του σώματος ήταν στον οδικό χάρτη του τρέχοντος έτους, αλλά η κουβέντα για αυτό έχει επιβραδυνθεί πρόσφατα». Στη συνέχεια, τον Ιούλιο, ο Gurman επανέλαβε ότι η Apple πιθανότατα θα φέρει έναν νέο αισθητήρα στη Σειρά 8:

    Η λειτουργία θερμοκρασίας σώματος δεν θα σας δώσει μια συγκεκριμένη ένδειξη – όπως με ένα θερμόμετρο μετώπου ή καρπού – αλλά θα πρέπει να είναι σε θέση να διακρίνει εάν πιστεύει ότι έχετε πυρετό. Στη συνέχεια, θα μπορούσε να συστήσει να μιλήσετε με το γιατρό σας ή να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό θερμόμετρο.

    Παρόμοιος επεξεργαστής με το Apple Watch Series 6

    Στις αρχές του τρέχοντος έτους, ο Mark Gurman του Bloomberg ανέφερε ότι η Apple ετοίμαζε ένα νέο S8 SoC για το Apple Watch Series 8 φέρνοντας «σημαντικές ενημερώσεις στην παρακολούθηση δραστηριότητας» με «γρηγορότερα τσιπ σε όλα τα επίπεδα».

    Μέχρι τα τέλη Ιουνίου, ο δημοσιογράφος επανέλαβε την έκθεσή του λέγοντας ότι αναμένει ότι ο επεξεργαστής της σειράς 8 θα είναι παρόμοιος με το τρέχον τσιπ της Σειράς 7 – το οποίο είναι το ίδιο που υπάρχει στο Apple Watch Series 6.

    Τούτου λεχθέντος, το Apple Watch Series 8 θα είναι τόσο γρήγορο όσο το Apple Watch Series 7 και το Apple Watch Series 6. Για το μοντέλο του επόμενου έτους, ο Gurman λέει ότι το ρολόι πρόκειται να αποκτήσει «έναν ολοκαίνουργιο επεξεργαστή».

    Καλύτερες λειτουργίες τεχνολογίας παρακολούθησης ύπνου και φυσικής κατάστασης

    Μετά από χρόνια αναμονής, η Apple έφερε επιτέλους μια ενσωματωμένη λύση για όσους θέλουν να παρακολουθούν τον ύπνο τους.

    Έχοντας αυτό υπόψη, η Wall Street Journal ανέφερε ότι το Apple Watch Series 8 θα μπορούσε να έχει νέες δυνατότητες παρακολούθησης ύπνου, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας εντοπισμού προηγμένων προτύπων ύπνου και άπνοιας ύπνου. Η δημοσίευση είπε ότι μια πρόκληση για την Apple όσον αφορά την επέκταση των δυνατοτήτων παρακολούθησης ύπνου είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

    Στην πραγματικότητα, η Apple δεν περίμενε να το παρουσιάσει το Apple Watch Series 8 για κάτι τέτοιο, καθώς αυτή τη στιγμή δοκιμάζει μια βελτιωμένη εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου χάρη στο watchOS 9. Το ίδιο και για την εφαρμογή Workout, η οποία σημείωσε σημαντική ανανέωση με περισσότερα δεδομένα από ποτέ για τους δρομείς και όχι μόνο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.