21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Σχεδόν 1 στους 5 iPhone 6 χρήστες σκοπεύει να αγοράσει το Apple Watch

    Apple-Watch-Ariel-Adams-003

    Μια νέα έρευνα βρίσκει πως ένας στους πέντε iPhone 6 χρήστες σχεδιάζουν να αγοράσουν το Apple Watch όταν αυτό γίνει διαθέσιμο αργότερα μέσα στον χρόνο. Η στατιστική μελέτη δημοσιεύτηκε σήμερα από το ZDNet και προέρχεται από την εταιρεία Credit Suisse.

    Πιο συγκεκριμένα το 18% των χρηστών iPhone 6 και 6 Plus δήλωσαν πως σίγουρα θα αγοράσουν το wearable της Apple. 11% δήλωσαν πως θα το σκεφτούν σοβαρά ενώ ένα 27% περιέγραψαν μια τέτοια αγορά ως κάτι που ίσως τους ενδιέφερε αλλά δεν ήταν σίγουροι.

    Στην αντίπερα όχθη ένα επίσης 27% ανέφερε πως μάλλον δεν θα αγοράσουν το Apple Watch και ένα 18% πως δεν πρόκειται με τίποτα να κάνουν μια τέτοια αγορά.

    Βέβαια όπως λέμε σε τέτοιες δημοσκοπήσεις το δείγμα των ερωτηθέντων ήταν περιορισμένο και έτσι ίσως οι παραπάνω τάσεις να μην ταιριάζουν ακριβώς με το τι θα συμβεί όταν τελικά η Apple δώσει στην αγορά το Apple Watch.

    H αλήθεια είναι πάντως πως και εμείς από συζητήσεις με όλους εσάς αλλά και μεταξύ μας δεν έχουμε ακόμη πάει με ευκολία στην κατηγορία “το αγοράζουμε σίγουρα με το που βγει” και οι περισσότεροι κλείνουμε στο “να το δούμε πρώτα και να αποφασίσουμε μετά”

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles