23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Προσοχή: iPhone χρήστες αναφέρουν σφάλμα ‘SIM Failure’ μετά την αναβάθμιση τους στην iOS 14.7 beta 2

    Όπως σας ενημερώσαμε η Apple χθες κυκλοφόρησε την iOS 14.7 beta 2 στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της και αν και τα bugs και άλλα περίεργα θέματα δεν θα πρέπει να προκαλούν εντύπωση μιας και είναι beta λογισμικό πάρα αυτά κάποια από αυτά μπορεί να κάνουν και την συσκευή σας μια χρηστική. Σύμφωνα με αναφορές λοιπόν η beta αυτή φαίνεται να δημιουργεί ένα “SIM Failure” σφάλμα στους iPhone χρήστες.

    Βάση αναφορών στο Twitter και όχι μόνο φαίνεται πως αυτό το bug έχει επηρεάσει αρκετούς χρήστες μόλις προχώρησαν σε αυτή την beta αναβάθμιση.

    Πέρα από το μήνυμα σφάλματος που εμφανίζεται οι χρήστες δεν μπορούν να λάβουν ή να κάνουν κλήσεις ή να χρησιμοποιήσουν τα cellular δεδομένα τους.

    Κανείς δεν γνωρίζει τι προκαλεί αυτό το σφάλμα και δεν φαίνεται τρόπος να διορθωθεί. Αν έχετε εγκατεστημένη την 1η beta κυκλοφορία της iOS 14.7 συστήνουμε να μην προχωρήσετε στην εγκατάσταση της 2η beta μέχρι η Apple να κάνει διαθέσιμη μια νέα beta αναβάθμιση.

    Αν τώρα έχετε κάνει λήψη της iOS 14.7 beta 2 αλλά δεν την έχετε εγκαταστήσει ακόμη στο iPhone σας κάντε τα παρακάτω βήματα για να την ακυρώσετε:

    1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις – Settings 
    2. Πηγαίνετε στο Γενικά – General
    3. Κάντε Tap στο iPhone Storage
    4. Βρείτε την iOS 14.7 beta 2 στην λίστα και κάντε tap πάνω σε αυτή
    5. Επιλέξτε Διαγραφή – Delete Update

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.