Friday, July 26, 2024

Προσοχή: Αν αναβαθμίσατε στην iOS 15, βεβαιωθείτε ότι τα AirTags σας εμφανίζονται στην Find My εφαρμογή

Ένας όλο και αυξανόμενος αριθμός χρηστών κάνουν λόγο ότι τα AirTags τους δεν είναι διαθέσιμα πλέον στην Find My εφαρμογή μετά την αναβάθμιση που έκαναν στην iOS 15.

Ένα bug στην νέα αυτή έκδοση φαίνεται πως αφαιρεί τα AirTag ή τα κάνει μη διαθέσιμα στην Find My εφαρμογή. Κάποιοι χρήστες ανέφεραν πως κατάφεραν να τα επαναφέρουν κάνοντας επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Τονίζουμε λοιπόν σε όλους εσάς που χρησιμοποιείτε AirTags και έχετε κάνει την αναβάθμιση στην iOS 15 θα πάτε στην Find My εφαρμογή και να βεβαιωθείτε πως εμφανίζονται εκεί. Όποιο AirTag δεν είναι ορατό θα πρέπει να του γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να μπει εκ νέου την Find My εφαρμογή.

Το θέμα δεν έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις αλλά μιας και πρέπει μόνος τους ο χρήστης να δει αν τα AirTags του εμφανίζονται στην Find My εφαρμογή σίγουρα οι περισσότεροι δεν το έχουν διαπιστώσει ακόμη.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.