16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Πιθανές αποδείξεις για αναβάθμιση του Mac Pro με Intel επεξεργαστή στην Xcode beta

    Αν και η Apple βρίσκεται στην μέση της μεταφοράς της Mac γραμμής της σε επεξεργαστής δικού της σχεδιασμού υπάρχει μάλλον ακόμη μια Intel αναβάθμιση για ένα μηχάνημα της.

    Όπως εντόπισε ο Brendan Shanks η πρώτη beta του Xcode 13 κάνει αναφορά για ένα μηχάνημα που έχει υποστήριξη από έναν Intel Ice Lake Xeon επεξεργαστή που αφορά λογικά μια επερχόμενη αναβάθμιση του Mac Pro.

    Το Bloomberg είχε αναφέρει νωρίτερα φέτος πως η Apple είχε κατά νου την χρήση Intel επεξεργαστών για μια ακόμη αναβάθμιση του Mac Pro.

    Σε ποστ μάλιστα στο Twitter, ο Gurman του Bloomberg τονίζει εκ νέου πως η Apple όντως δουλεύει σε μια αναβάθμιση του Mac Pro με Intel επεξεργαστή.

    Η αναφορά που βρέθηκε στην Xcode 13 beta 1 είναι για έναν Ice Lake SP που αποτελεί τον νεότερο της Xeon σειράς.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.