23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα Apple Watch

    Ο αξιόπιστος αναλυτής Neil Cybart της Above Avalon κοινοποίησε σήμερα μια αναφορά στην οποία παρουσιάζει το γεγονός ότι περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν πλέον ένα Apple Watch. Σύμφωνα με την ανάλυση του η Apple ξεπέρασε αυτό τον αριθμό ορόσημο τον Δεκέμβριο του 2020 μετά το λανσάρισμα των Apple Watch Series 6, Apple Watch SE και την υπηρεσία Apple Fitness+.

    Το Apple Watch ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2014 και έγινε διαθέσιμο τον Απρίλιο του 2015 κάτι το οποίο σημαίνει πως είναι στην αγορά για σχεδόν 6 χρόνια πλέον. Τόσο χρόνο χρειάστηκε λοιπόν για να αποκτήσει 100 εκατομμύρια χρήστες.

    Όπως φαίνεται στην ανάλυση οι πωλήσεις του Apple Watch αυξάνονται κάθε χρόνο. Μόλις το 2020 η Apple πούλησε 30 εκατομμύρια Apple Watch σε νέους χρήστες αριθμός που ξεπερνάει τους αντίστοιχους του 2015, 2016, και 2017 αθροιστικά μαζί. Το δημοσίευμα αναφέρει πως το 10% των iPhone χρηστών έχουν και ένα Apple Watch.

    Μπορεί το 10% αρχικά να φαίνεται μικρό, αλλά αυτό σημαίνει το πόσο μπορεί να επεκταθούν οι πωλήσεις και οι χρήστες του Apple Watch στο άμεσο μέλλον αν αναλογιστεί κανείς πως υπάρχουν 1 δις ενεργές iPhone συσκευές στον κόσμο αυτή την στιγμή.

    Ο αναλυτής πιστεύει πως το Apple Watch είναι το 4ο μεγαλύτερο προϊόν της εταιρεία πίσω από τα iPhone, iPad και Mac και αναμένεται να ξεπεράσει τα Mac μέχρι το 2022.

    Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την αναφορά στο Above Avalon website.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.