17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Πίστα δοκιμών αυτοκινήτων που φημολογείται πως χρησιμοποιούσε η Apple αγοράστηκε για $125 εκατομμύρια

    Μια πίστα και χώρος που χρησιμοποιούσε η Chrysler για τα νέα την αυτοκίνητα στο Phoenix της Arizona εδώ και χρόνια φημολογούνταν πως την χρησιμοποιούσε η Apple για το Apple Car. Πλέον αυτός ο χώρος αγοράστηκε προς $125 εκατομμύρια από την εταιρεία που την είχε νοικιάσει τα προηγούμενα 5 χρόνια σύμφωνα με δημοσίευμα της to AZ Big Media.

    Πίσω το 2017 είχε αναφερθεί πως μια εταιρεία με την ονομασία Route 14 Investment Partners LLC είχε υπογράφει συμβόλαιο ενοικιάσεις αυτών των εγκαταστάσεων με τις φήμες να ήθελαν την Apple να βρίσκεται πίσω από αυτή την εταιρεία. Η εταιρεία Route 14 εκπροσωπείτε από ένα δικηγορικό γραφείο το Greenberg Traurig κρύβοντας έτσι το όνομα της εταιρείας.

    Η Route 14 πλέον λοιπόν ενεργοποίησε το όρο του συμβολαίου για εξαγορά του χώρου αυτού προς $125 εκατομμύρια.

    Ακόμη βέβαια κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως πίσω από την Route 14 βρίσκεται η Apple αλλά το σίγουρο είναι πως όποια εταιρεία βρίσκεται πίσω από αυτή σίγουρα έχει και πολλά χρήματα και ενδιαφέρετε για αυτές τις εγκαταστάσεις σε βάθους χρόνου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.