23.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Ο Tim Cook αναφέρει πως ποτέ δεν έχει μιλήσει στον Elon Musk αλλά θαυμάζει την Tesla και τον ηγετικό ρόλο που έχει στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

    Σε μια νέα συνέντευξη του στην Kara Swisher και του Sway podcast, ο Apple CEO Tim Cook αναφέρθηκε στην επερχόμενη δικαστική διαμάχη με την Epic Games, για το νέο App Tracking Transparency χαρακτηριστικό που έρχεται και άλλα.

    Σε ότι αφορά το ενδιαφέρον της Apple για τα αυτόνομα ηλεκτρικά οχήματα η Kara ρώτησε τον Cook να του πει την γνώμη του για τον Elon Musk. Ο Cook είπε πως τρέφει μεγάλη εκτίμηση για την Tesla παρά το γεγονός πως δεν έχει μιλήσει ποτέ ο ίδιος με τον Elon Musk.

    Πέρυσι ο Elon Musk είχε αναφέρει πως είχε προσπαθήσει να πουλήσει πριν πολλά χρόνια την Tesla στην Apple αλλά ο Cook δεν έκανε ούτε μια συνάντηση μαζί του. Η Kara το ανέφερε αυτό και η απάντηση του Cook ήταν:

    “Δεν έχω μιλήσει ποτέ στον Elon παρά το γεγονός πως θαυμάζω και σέβομαι πολύ την εταιρεία που έχει χτίσει. Πιστεύω πως η Tesla έχει κάνει μια φανταστική δουλειά όχι μόνο στο να είναι η ηγέτιδα στον χώρο αλλά το να έχει αυτή την θέση για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι λοιπόν τους έχω μεγάλη εκτίμηση.”

    Οι φήμες για ένα Apple ηλεκτρικό αυτοκίνητο υπάρχουν από το 2015 και έπειτα με αργότερα να έχουμε την αποκάλυψη πως το project αυτό είχε την κωδική ονομασία Project Titan. Πρόσφατα οι φήμες πήραν φωτιά εκ νέου πως η Apple θέλει να μπει σε αυτό τον χώρο δυναμικά και μέχρι το 2025.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.