14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ο Steve Jobs πέθανε σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια

    Σήμερα συμπληρώνονται 11 χρόνια από τον θάνατο του Steve Jobs σε ηλικία 56 ετών, μια μέρα αφότου η Apple παρουσίασε το iPhone 4S και την Siri.

    Η Laurene Powell Jobs, ο Tim Cook και ο Jony Ive συζήτησαν πρόσφατα την κληρονομιά του Jobs κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τη δημοσιογράφο Kara Swisher. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Powell Jobs μοιράστηκε έναν νέο ιστότοπο που ονομάζεται The Steve Jobs Archive που περιέχει μια συλλογή από αποσπάσματα, βίντεο και email από τον Jobs και υπόσχεται μελλοντικά “προγράμματα, υποτροφίες, συλλογές και συνεργασίες που αντικατοπτρίζουν τις αξίες του Steve και φέρουν την αίσθηση του προς τα εμπρός».

    Η Apple εξακολουθεί να έχει μια σελίδα “Remembering Steve” στον ιστότοπό της με συλλυπητήρια που μοιράζονται φίλοι, συνάδελφοι και πελάτες σε όλο τον κόσμο.

    Για να τιμήσει τη επέτειο από τον θάνατο του Jobs πέρυσι, η Apple μοιράστηκε μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο “Celebrating Steve” τιμώντας τη ζωή του.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.