Ο Kobe Bryant μιλάει για την συνομιλία του με τον Ive και συγκρίνει τον σχεδιασμό προϊόντων με το μπάσκετ

0
224

apple-hires-kobe-bryant-other-athletes-as-iwatch-endorsers

Πίσω τον Μάιο σας είχαμε αναφέρει πως ο διάσημος αστέρας του NBA Kobe Bryant είχε περάσει τουλάχιστον μια μέρα του στα κεντρικά της Apple του Cupertino συνομιλώντας με τον Jonathan Ive.

Σήμερα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Jon Elrichman του Bloomberg επιβεβαίωσε την συνάντηση του με τον Ive και έριξε λίγο φως για τις συνομιλίες που είχε. Ο Kobe ανέφερε πως με δική του πρωτοβουλία κάλεσε μια σειρά από ηγέτες της βιομηχανίες για να μάθει περισσότερα για τον τρόπο που χειρίζονται διάφορες διεργασίες. Συγκεκριμένα ρώτησε τον Ive για την διαδικασία που χρησιμοποιεί για την δημιουργία ενός νέου προϊόντος κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τον ίδιο μιας και ο αστέρας του NBA σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει να δημιουργεί τα δικά του προϊόντα όταν αποσυρθεί από το μπάσκετ.

Ο Kobe επίσης αποκάλυψε πως ο Ive τον ρώτησε πως ο ίδιος ετοιμάζεται για έναν αγώνα μπάσκετ για να αναφέρει πως όπως ο Ive που έχει έναν τελικό σκοπό για ένα προϊόν και δουλεύει πάνω σε κάθε κομμάτι του με σκοπό να τα ενώσει όλα αρμονικά έτσι και ο ίδιος έχει έναν συγκριμένο σκοπό σε κάθε αγώνα και μια σειρά από νήματα που ακολουθεί.

Αναφορές θέλανε την Apple να καλεί αθλητές για να δοκιμάσουν τις επερχόμενες wearable συσκευές της σε μυστικό χώρο στο Cupertino. Όπως ήταν όμως αναμενόμενο ο Kobe δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο αλλά ούτε και το αρνήθηκε.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης του παρακάτω (Flash Video):

Σχολιασμός στο φόρουμ