23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Ο Elon Musk θέτει σε αναμονή την συμφωνία 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων εξαγοράς του Twitter

    Ο Elon Musk θέτει «προσωρινά σε αναμονή» την εξαγορά του Twitter με 44 δισεκατομμύρια δολάρια, αφού η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι λιγότερο από το 5% των χρηστών της είναι spam ή ψεύτικοι λογαριασμοί.

    Ο επικεφαλής της Tesla έγραψε στο Twitter την Παρασκευή ότι η συμφωνία είχε παγώσει ενώ περίμενε λεπτομέρειες που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό του Twitter:

    “Twitter deal temporarily on hold pending details supporting calculation that spam/fake accounts do indeed represent less than 5% of users.”

    Ο Musk συνέδεσε την απόφασή του με μια αναφορά του Reuters της 2ας Μαΐου αναφερόμενη σε μια κατάθεση στην αμερικανική χρηματοοικονομική ρυθμιστική αρχή, στην οποία το Twitter ισχυριζόταν ότι οι ψεύτικοι και ανεπιθύμητοι λογαριασμοί αντιπροσώπευαν λιγότερο από το 5% των ημερήσιων μέσων χρηστών του.

    Μετά την ανακοίνωση του Musk τον Απρίλιο ότι προσφέρεται να αγοράσει το Twitter, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla είπε ότι ήθελε να κάνει την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης “καλύτερη από ποτέ” με νέες δυνατότητες προϊόντων που θα νικήσουν τα spam bots και θα ελέγξουν την ταυτότητα όλων των ανθρώπων.

    Καθώς η ιστορία αυτή κυκλοφόρησε σήμερα, η τιμή της μετοχής του Twitter μειώθηκε έως και 25% στις συναλλαγές πριν από την έναρξη της αγοράς και αυτή τη στιγμή έχει υποχωρήσει περίπου 15%.

    Σε ένα επόμενο και πιο πρόσφατο tweet του σήμερα, ο Musk λέει ότι είναι “ακόμα αφοσιωμένος στην εξαγορά της Twitter”.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.