17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ο συνιδρυτής της Netflix τονίζει πως η Apple TV+ υπηρεσία δεν έχει καμία δικαιολογία για να είναι τόσο πίσω από τον ανταγωνισμό

    Η Apple TV+ υπηρεσία είναι διαθέσιμη από τον Νοέμβριο του 2019, αλλά μέχρι σήμερα έχει μόνο το 3% της αγοράς των streaming υπηρεσιών στην Αμερική. Ο συνιδρυτής της Netflix και πρώην CEO της εταιρείας Marc Randolph ανέφερε σήμερα πως η υπηρεσία της Apple δεν έχει καμία απολύτως δικαιολογία για να βρίσκεται τόσο πίσω από τον ανταγωνισμό μιας και η Apple έχει αρκετές πηγές για να προσφέρει μια καλύτερη πλατφόρμα.

    Σε συνέντευξη του στο Yahoo Finance, ο Randolph ρωτήθηκε για το πως βλέπει τους ανταγωνιστές της Netflix. Αν και έδωσε στα εύσημα στην Disney+ υπηρεσία που έχει ήδη 86 εκατομμύρια συνδρομητές και μόλις σε ένα χρόνο δεν ήταν το ίδιο θετικός με την Apple TV+ τονίζοντας πως η Apple μπορούσε να κάνει καλύτερη δουλειά για αυτή την υπηρεσία.

    Ο Randolph τόνισε πως η Apple θα πρέπει να επενδύσει σε περισσότερους λόγους για να προσελκύσει συνδρομητές για την Apple TV+ υπηρεσία της αντί να προσφέρει συνεχώς δωρεάν συνδρομές. Το δημοσίευμα αναφέρει πως το 62% των συνδρομητών της Apple TV+ υπηρεσίας είναι αυτή την στιγμή σε μια δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή και το 29% από αυτούς αναφέρει πως δεν έχει πλάνα να γίνει επί πληρωμή συνδρομητής όταν λήξει η δοκιμαστική αυτή περίοδος.

    “Αν η Apple δαπανούσε το 1/4 σε περιεχόμενο από τον συνολικό χρόνο που δαπανάει σε giveaways τότε αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει. Δεν έχουν καμία δικαιολογία και ακόμη δεν μπορεί να πει κάποιος πως είναι και με τα δύο πόδια στην αγορά αυτή. Πρέπει να σκεφτούν καινοτόμα και να πορευτούν μέχρι την άκρη του λόφου και να πηδήξουν”

    Πρόσφατη έρευνα του JustWatch έδειξε πως η Apple TV+ υπηρεσία έχει μόλις το 3% της αγοράς το τρίτο τρίμηνο του 2020 στην Αμερική και είναι κατά πολύ πίσω από υπηρεσίες όπως η Netflix, Disney+ ακόμη και από την Peacock. Μιας και η Apple TV+ υπηρεσία έχει έναν κατάλογο που είναι αποκλειστικά με πρωτότυπο περιεχόμενο αυτό σημαίνει πως είναι πολύ μικρός σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

    Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη του Marc Randolph στο Yahoo Finance’s website.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.