20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Ο πρώην σχεδιαστής της Apple Jony Ive ανακοίνωσε μακροχρόνια συνεργασία με την Ferrari

    Τον Ιούνιο του 2019 η Apple ανακοίνωσε πως ο υπεύθυνος σχεδιασμού της Jony Ive θα έφευγε από την εταιρεία έτσι ώστε να ξεκινήσει την δική του ανεξάρτητη εταιρεία με την ονομασία LoveFrom. Από τότε πληροφορίες για αυτή την νέα εταιρεία ήταν ελάχιστες πέρα από μια συνεργασία με την Airbnb που ανακοινώθηκε πέρυσι.

    Σήμερα η Ferrari και η Exor (η εταιρεία που ελέγχει την Ferrari) ανακοίνωσαν μια μακροχρόνια συνεργασία με την LoveFrom για την “εξερεύνηση projects στην αγορά των πολυτελών αγαθών” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

    “The first expression of this new partnership will bring together Ferrari’s legendary performance and excellence with LoveFrom’s unrivaled experience and creativity that has defined extraordinary world changing products,” the statement said.   

    Under the leadership of Exor’s John Elkann, Italy’s billionaire Agnelli family investment firm has been diversifying its investments in recent years beyond the car industry. Exor also controls Juventus Football Club SpA and reinsurance business PartnerRe, as well as a stake in Stellantis NV, formed by the merger of Fiat Chrysler with PSA Group. 

    Περισσότερες πληροφορίες για αυτή την συνεργασία δεν είναι ξεκάθαρη πέρα από το γεγονός ότι η Ferrari θα συνεργαστεί τα επόμενα χρόνια στενά με την σχεδιαστική ομάδα του Ive και του Marc Newsom.

    Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι μια αναφορά τον Ιούνιο έκανε λόγο πως τουλάχιστον 4 μέλη της σχεδιαστικής ομάδας της Apple επίσης είχαν αποχωρήσει για να ενταχθούν στην εταιρεία του Ive. Αυτοί οι τέσσερις ήταν οι Wan Is, Chris Wilson, Patch Kessler, και Jeff Tiller.

    Όταν ο Ive αποχώρησε από την Apple είχε αναφερθεί πως η Apple θα αποτελούσε έναν βασικό πελάτη της εταιρείας του αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχουμε καμία εικόνα για τι συμμετοχή και αν υπάρχει κάποια της LoveFrom στα προϊόντα της. Αντί αυτού έχουν επιβεβαιωμένες 2 μεγάλες συνεργασίες πλέον με την Airbnb και Ferrari.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.