Η Apple έστειλε σήμερα μερικά iPad Pros στην Disney, όπου οι Disney animators ήταν σε θέση να τα χρησιμοποιούν παράλληλα με το Apple Pencil, για να δοκιμάσουν το σχέδιο του iPad Pro, σκιαγραφώντας τις δυνατότητες του σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον.

Ο καλλιτέχνης Jeff Ranjo μοιράστηκε ένα δείγμα, που δείχνει το iPad Pro σε δράση καθώς και πολλές εικόνες των σχεδίων της ομάδας Disney που δημοσιεύτηκαν στο Twitter. Η ομάδα της Disney χρησιμοποιούσε μια beta έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής για σχέδιο Procreate, η οποία έχει ενημερωθεί ώστε να λειτουργεί με το iPad Pro.

olafmickeyipadpro-800x530

 

Στο Periscope, ο Ranjo εντυπωσιάστηκε με την αφή της οθόνης του iPad Pro, όταν χρησιμοποιείται με το Apple Pencil γιατί και ο ίδιος ήταν οπαδός των χαρακτηριστικών που απορρίπτει η παλάμη. Όταν δούλεψετε πάνω σε ένα iPad Pro, θα διαπιστώσετε ότι η παλάμη του ενός χεριού μπορεί να αναπαυθεί στην οθόνη, αλλά να εξακολουθεί να ανταποκρίνεται σε χειρονομίες μεγένθυσης.

Το iPad Pro της Apple, το Apple Pencil και το Smart Keyboard θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο. Η Apple δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο tablet, αλλά οι πρόσφατες φήμες είπαν ότι θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του στις αρχές του μήνα.

Σχολιασμός στο forum