19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Οι δικηγόροι της Apple πίεσαν πολύ τον CEO της Epic και τον έκαναν να παραδεχτεί κάτι πολύ σημαντικό

    Η δίκη της Apple με την Epic συνεχίζεται και ήταν η σειρά του CEO της Epic Tim Sweeney να καταθέσει επίσημα και να δεχτεί την πίεση των δικηγόρων της Apple.

    Ο Sweeney λοιπόν αρχικά παραδέχτηκε πως χρησιμοποιεί ως βασική συσκευή του ένα iPhone εξαιτίας της εστίασης της Apple στην ιδιωτικότητα και την ασφάλεια.

    Οι δικηγόροι της Apple εν συνεχεία στάθηκαν πολύ στην χρήση του Metal API γραφικών της Apple από την Epic. Μάλιστα οι δικηγόροι της Apple έκαναν αναφορές σε προηγούμενες δημόσιες και ιδιωτικές δηλώσεις της Epic για το πόσο άριστο ήταν αυτό το API της Apple.

    Η Apple έτσι ήθελε να δώσει έμφαση στο γεγονός ότι η Epic έχει κερδίσει σημαντικά από την χρήση τεχνολογίας της Apple κάτι το οποίο εν συνεχεία σημαίνει πως η Apple έχει δικαίωμα να ζητάει μερίδιο από τις πωλήσεις που γίνονται στο App Store.

    Εν συνεχεία ο Epic CEO αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως το 30% που χρεώνει η Apple είναι το επικρατέστερο μερίδιο χρέωσης και σε διαφορετικά app stores όπως αυτά της Sony, Microsoft και Nintendo.

    Και πάμε σε κάτι πολύ σημαντικό τώρα: Ο Sweeney παραδέχτηκε πως αν η Apple του έκανε μια ειδική προσφορά για ένα χαμηλότερο μερίδιο στο App Store για κάθε πώληση εκείνος θα την δεχόταν… Αυτό την στιγμή που η Epic προς τα έξω έχει βγάλει το πρόσωπο πως μάχεται για όλους τους προγραμματιστές…. πάρα αυτά μια καλύτερη προσφορά από την Apple και όλα θα ήταν μια χαρά….

    Δικηγόρος: Αν η Apple σου έλεγε πως θα σου πρόσφερε μια καλύτερη συμφωνία μόνο για εσένα και αποκλειστική από όλους τους άλλους προγραμματιστές θα την δεχόσουνα;

    Sweeney: Ναι θα την δεχόμουνα.

    Τέλος κοινοποιήθηκε και ένα πολύ ενδιαφέρον email που είχε σταλεί από τον Tim Sweeney το 2015 στον Tim Cook με τον Cook να φαίνεται πως τότε δεν είχε καταλάβει ακριβώς ποιος ήταν ο Sweeney….

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.