19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Οι αναφορές για ένα 2021 iPad mini φέρνουν και μια περίεργη φήμη για ένα iPad mini Pro

    Ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo είχε αναφέρει πέρυσι πως θα πρέπει να περιμένουμε ένα 2021 iPad mini το πρώτο μισό αυτού του έτους. Μια νέα φήμη σήμερα έρχεται να δώσει και μια διαφορετική εκδοχή πάνω σε αυτό.

    Ένα blog από την Κορέα λοιπόν αναφέρει πως θα έχουμε φέτος και την έλευση ενός iPad mini Pro από την Apple…

    Να υπενθυμίσουμε πως το iPad mini δεν έχει αναβαθμιστεί εδώ και σχεδόν 2 χρόνια. Μπορεί να δέχτηκε εσωτερικά κάποιες αξιόλογες βελτιώσεις, που έκαναν πολλούς να το ονομάσουν ως ένα πιο εργονομικό iPad Air 3, αλλά ο σχεδιασμός του παρέμεινε ο ίδιος.

    Ο λόγος για την ίδια σχεδίαση του μέχρι σήμερα έχει να κάνει και με το κοινό στο οποίο απευθύνεται ως συσκευή πλέον και που έχει να κάνει περισσότερο με επιχειρήσεις. Από εστιατόρια σε εργοστάσια το iPad mini αποτελεί συχνά εργαλείο δουλειάς για πολλούς εργαζομένους σε τέτοιους χώρους. Μπορεί λοιπόν οι καταναλωτές να αρέσκονται σε νέα σχέδια αλλά οι εταιρείες ενδιαφέρονται περισσότερο για την εργονομία.

    Ο Kuo είχε αναφέρει πίσω τον Μάιο ότι αυτό θα άλλαζε όμως φέτος με ένα μεγαλύτερο σε διαστάσεις iPad mini από την Apple. Ο αναλυτής προέβλεψε πως η συσκευή θα είχε 8.5 με 9 ίντσες οθόνη ενώ παράλληλα θα είχαμε λεπτότερα πλαίσια. Η συσκευή θα ήταν οικονομική χωρίς όμως ο αναλυτής να δίνει άλλες πληροφορίες για το hardware αυτής.

    Σήμερα το Κορεατικό blog Naver αναφέρει πως το νέο αυτό μοντέλο θα είναι ένα iPad mini Pro.

    “To iPad mini Pro μοντέλο για το οποίο σας είχαμε γράψει στις 10 Ιανουαρίου έκανε την εμφάνιση του σε μια εσωτερική διαδικασία τεστ της Apple για πρώτη φορά. Αναμένεται μάλιστα πως σύντομα θα ξεκινήσει δοκιμαστικά και η παραγωγή του. Ως αποτέλεσμα αναμένεται ότι το iPad mini Pro μοντέλο, για το οποίο σας έχω μιλήσει πολλές φορές, θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μισό αυτού του έτους. Το μέγεθος της οθόνης του είναι 8.7 ίντσες.”

    Το blog αυτό δεν έχει κάποιο ιστορικό σε επιτυχημένες προβλέψεις για επερχόμενες συσκευές της Apple αλλά πάρα αυτά το δημοσίευμα του αυτό έχει ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.