Οι αλλαγές που έφερε η iOS 7.1 beta 1

0
311

post-3387-0-57480600-1384819150_thumb

 

 

Όπως σας αναφέραμε νωρίτερα σήμερα η Apple έκανε διαθέσιμη στου εγκεκριμένους προγραμματιστές της την πρώτη beta για την επερχόμενη έκδοση του iOS 7.1.

Αρχικά να τονίσουμε πως μιας και πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη έκδοση αναμένουμε αρκετές αλλαγές και ο δε χρόνος διάθεσης της στον κοινό μπορεί να κρατήσει τον ένα με τρεις μήνες.

Στην πρώτη beta λοιπόν του iOS 7.1 συναντάμε τις εξής αλλαγές.

1. Σκοτεινότερο πληκτρολόγιο

 

darkkeyboard-640x326.jpg

 

darkkeyboard1.jpg

 

Η γενική σχεδίαση του iOS 7 είναι επίπεδη και λευκή και μόνο μερικές εφαρμογές όπως το Tweetbot 3.0 χρησιμοποιήσαν σκοτεινότερα χρώματα στο πληκτρολόγιο τους. Με την iOS 7.1 beta οι χρήστες πλέον έχουν την δυνατότητα να κάνουν αυτή την αλλαγή αυτοβούλος αλλάζοντας σε σκοτεινότερη απόχρωση του πληκτρολόγιου από τις ρυθμίσεις.

2. Καλύτερη απόχρωση

Screen Shot 2013-11-19 at 1.37.54 AM.png

Μια άλλη αλλαγή που συναντάμε από τις ρυθμίσεις ότι πλέον μπορείτε να δώσετε πιο σκοτεινό χαρακτήρα, για την ακρίβεια χρώματος γκρι και σε υπόλοιπα σημεία του iOS όπως για παράδειγμα την αντίθεση χρωμάτων στους φακέλους.

3. Νέα HDR επιλογή

hdrauto-640x360.jpg

Η Apple στην νέα έκδοση πρόσθεσε το HDR Auto mode στην εφαρμογή της κάμερας που αυτόματα διαλέγει την καλύτερη φωτογραφία από την HDR λήψη σας. Απλά εναλλάσσεται την επιλογή on/off ενώ σας δίνετε η δυνατότητα να αποθηκεύσετε και τα 3 αντίτυπα της φωτογραφίας σας στο camera roll του iPhone σας.

4. Επιλογή Burst mode

burstphotos.jpg

H επιλογή αυτή που υπάρχει στο iPhone 5S σας επιτρέπει να κάνετε πολλαπλές λήψεις φωτογραφιών μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Το κακό είναι πως η επιλογή αυτή έτρωγε πολύ χώρο από το iPhone. Πλέον ο χρήστης μπορεί να επιλέξει αν θέλει να σώσει όλες τις φωτογραφίες στην ρύθμιση αυτή ή όχι.

5. Yahoo λογότυπο

yahoologo.jpg

 

Το λογότυπο της Yahoo πλέον έχει ανασχεδιαστεί και δείχνει πολύ πιο όμορφο

6. Το λογότυπο του Flickr γίνεται πιο μινιμαλιστικό

 

flickr.jpg