[Οδηγός] | Πως να επιταχύνετε το iOS 8

0
214

αααα

Δεν έχει σημασία πια γενιά iPhone έχετε στην κατοχή σας. Αν η συσκευή σας έχει γίνει αισθητά αργή, υπάρχουν τρόποι να το κάνετε να έχει μια ομαλή κύλιση, οι εφαρμογές να ξεκινάνε γρήγορα και το σύστημα να είναι πιο σβέλτο.

1. Ενημέρωση του λογισμικού σας

Κάθε ενημέρωση iOS περιέχει βελτιώσεις στην απόδοση, συμπεριλαμβανομένων των βελτιώσεων ειδικά για παλαιότερες συσκευές. Για να είσαστε σίγουροι ότι έχετε το πιο πρόσφατο λογισμικό μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση Λογισμικού.

Ενημερωση λογισμικου

2. Hard Reboot

Αν έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που επαναφέρατε τα πάντα στην συσκευή σας καλό θα ήταν να το κάνετε. Για να το πετύχετε αυτό πατάτε το sleep/wake button και το Home button μέχρι να μαυρίσει η οθόνη και να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple.

Hard Reboot

3. Καθαρίστε τα δεδομένα

Εάν ο browser Safari καθυστερεί μπορείτε να καθαρίσετε την μνήμη cache μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Safari > Διαγραφή Ιστορικού.

Μνήμη

4. Διαγράψτε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε.

Άμα έχετε εφαρμογές που δεν τις χρησιμοποιείτε  δεν σημαίνει ότι δεν καταναλώνουν πόρους τους iPhone σας. Εξαρτάται από την εφαρμογή, την ανανέωση στο υπόβαθρο,  τις ειδοποιήσεις στο υπόβαθρο κλπ. Μπορείτε να κατεβάσετε ξανά την εφαρμογή αργότερα καθώς αυτή έχει αποθηκευτεί στο iCloud σας.

Εφαρμογές

5. Συμβουλή.

Ένα iPhone 4s δεν θα είναι ποτέ τόσο γρήγορο όσο το iPhone 6. Το Hardware έχει εξελιχθεί με μεγάλο ρυθμό κατά την διάρκεια των ετών. Όταν αναβαθμίσετε το iPhone σας θα πάρετε όλα τα οφέλη από αυτή την εξέλιξη. Ωστόσο, αν θέλετε όλα τα νέα χαρακτηριστικά του iOS, η Apple θα συνεχίζει να βελτιώνει το λογισμικό της με αναβαθμίσεις για να το κάνει πιο φιλικό στις παλαιότερες συσκευές.

 

Σχολιασμός στο φόρουμ