14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    [Οδηγός] Αλλαγή ήχου εισερχομένων κλήσεων στο Mac

    continuity_calling_imac_hero_0

    Όπως όλοι γνωρίζετε, ένα από τα ωραιότερα, καλύτερα και αγαπημένα χαρακτηριστικά του νέου λογισμικού OS X Yosemite είναι το Continuity, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε κλήσεις (αλλά και να δεχτείτε) όταν το iPhone σας είναι κοντά με το Mac υπολογιστή σας. Το Call Relay είναι ένα εξαιρετικό νεό χαρακτηριστικό, αλλά όταν όλες σας οι συσκευές έχουν τον ίδιο ήχο κλήσης, τότε αυτό είναι κάπως ενοχλητικό και μπορεί να σας μπερδέψει καμιά φορά. Στον συγκεκριμένο οδηγό θα σας δείξουμε πως να θέσετε ένα νέο ringtone στο Mac υπολογιστή σας.

    Όταν το Call Relay είναι ενεργοποιημένο, τότε χρησιμοποιείται ως μία επέκταση του iPhone σας στον Mac υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης, να πραγματοποιήσετε και να δεχτείτε κλήσεις μέσω FaceTime από τον Mac υπολογιστή σας χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε το κινητό σας τηλέφωνο κάθε φορά που χτυπάει.

    Ο Mac υπολογιστής σας έχει ως προκαθορισμένο ήχο κλήσης το ‘Opening’ ringtone, το οποίο θα ακούγεται κάθε φορά που κάποιος σας καλέι. Αλλά όπως είπαμε, θα σας δείξουμε πως μπορείτε να το αλλάξετε με τόσο εύκολο τρόπο όπως το αλλάζετε στο iPhone σας.

    Για να αλλάξετε ήχο στο Mac υπολογιστή σας ακολουθήστε τα εξής βήματα:

    1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Finder στο Dock.
    2. Ανοίξτε το φάκελο Applications.
    3. Διπλό-κλικ στην εφαρμογή FaceTime.
    4. Κάντε κλικ στο μενού του FaceTime.
    5. Επιλέξτε το Preferences…
    6. Επιλέξτε ένα ringtone της επιλογής σας. Όπως και στο iPhone αν πατήσετε πάνω σε κάποιο τότε θα το ακούσετε να παίζει.
    7. Κλείστε το Preferences… μόλις τελειώσετε.

    Αυτό ήταν λοιπόν. Μπορείτε πλέον να επιλέξετε το ringtone που θα χτυπάει κατά τις εισερχόμενες κλήσεις μέσα από μια μεγάλη βιβλιοθήκη ήχων του Yosemite.

    ringtone-facetimeringtone-preferencesringtone-ringtonesΣχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles