19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    [Οδηγός]|Πως να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi Assist από το iOS

    wi-fi-assist-hero-iphone-6s_fixed

    Ένα από τα χαρακτηριστικά του iOS 9 είναι και το Wi-Fi Assist, το οποίο μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμο, σε περιπτώσεις που η συσκευή είναι συνδεδεμένη σε κάποιο μη σταθερό δίκτυο Wi-Fi. Ωστόσο, με τον ντόρο που έγινε τις τελευταίες ημέρες για αυτό το χαρακτηριστικό, θεωρήσαμε απαραίτητο να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο με τον οποίο θα απενεργοποιήσετε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, καθώς μπορεί να καταναλώσει κάποια από τα δεδομένα σας, χωρίς εσείς να το γνωρίζετε.

    Αν έχετε αρκετά διαθέσιμα δεδομένα για χρήση (λίγο δύσκολο βέβαια για τους ελληνικούς παρόχους), ίσως να μη σας απασχολεί και πάρα πολύ να καταναλώσετε κάποια παραπάνω δεδομένα, από τη στιγμή που έχετε την καλύτερη δυνατή σύνδεση για να κάνετε τη δουλειά σας. Ωστόσο, αν ο όγκος των δεδομένων που έχετε είναι περιορισμένος και η οποιαδήποτε παραπάνω χρήση θα σας κοστίσει ακριβά, τότε καλό είναι να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi Assist. Στο παρακάτω οδηγό, μπορείτε να διαβάστε τον τρόπο με τον οποίο θα το απενεργοποιήσετε.

    Πως να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi Assist;

    1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις της συσκευής
    2. Πατήστε στην επιλογή Δεδομένα
    3. Κάνετε scroll down μέχρι το κάτω μέρος της οθόνης, μέχρι το σημείο που θα βρείτε την επιλογή Wi-Fi Assist και τότε απενεργοποιήστε την

    wi-fi-assist-screenshot-iphone-6s

     

    Αν στο μέλλον θέλετε να το ενεργοποιήσετε και πάλι σε περίπτωση που δεν έχετε καλό σήμα, τότε μπορείτε να το κάνετε γρήγορα μέσω της Siri, δίνοντας απλά την εντολή “Open Cellular preferences”.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles