21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Νεότερα Macs θα μπορούν να χρησιμοποιούν άλλα Mac ως μια εξωτερική οθόνη στο macOS Monterey

    Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του νέου macOS Moterey είναι η δυνατότητα αναπαραγωγής AirPlay περιεχομένου από ένα Mac σε άλλες Apple συσκευές όπως iPhone, iPad ή ακόμη και ένα άλλο Mac. Σύμφωνα με την σελίδα χαρακτηριστικών του νέου λογισμικού το AirPlay σε Mac μπορεί να δουλέψει τόσο ενσύρματα όσο και ασύρματα.

    Το AirPlay για Mac επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κάνουν προέκταση ή mirror μια οθόνη μιας Apple συσκευής σε ένα Mac και αυτό λειτουργεί και μια Mac σε Mac σύνδεση. Αυτό σημαίνει πως συμβατά Macs θα μπορούν να χρησιμοποιούν κάποιο άλλο ως εξωτερική οθόνη απροβλημάτιστα είτε ασύρματα είτε ενσύρματα.

    Με το νέο λογισμικό επίσης ένα Mac που το υποστηρίζει θα μπορεί να λειτουργήσει και ως AirPlay 2 ηχείο δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες ασύρματα να κάνουν stream μουσική η podcasts από μια Apple συσκευή σε ένα Mac ή να χρησιμοποιήσουν το Mac ως ένα δεύτερο ηχείο σε μια multi-room audio εγκατάσταση.

    Το AirPlay για Mac θα είναι συμβατό για MacBook Pro 2018 ή νεότερα, MacBook Air 2019 ή νεότερα, iMac ή Mac Pro και iMac Pro από το 2019 και έπειτα καθώς και στο 2020 Mac mini.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.