19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Νέο Siri Remote για Apple TV φαινομενικά αναφέρεται στην iOS 16 Beta

    Το iOS 16 περιλαμβάνει αναφορές σε επίπεδο κώδικα σε αυτό που φαίνεται να είναι μια νέα και ακυκλοφόρητη έκδοση του Siri Remote για το Apple TV.

    Οι δύο πρώτες beta του iOS 16 περιλαμβάνουν συμβολοσειρές για το “SiriRemote4” και το “WirelessRemoteFirmware.4” που δεν αντιστοιχούν σε κανένα υπάρχον Siri Remote, σύμφωνα με τον Aaronp613, συνεργάτη στην AppleDB, μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων λογισμικού και συσκευών της Apple.

    Ο Aaron είπε ότι το αρχικό Siri Remote αναγνωρίζεται ως “SiriRemote”, ενώ μια αναθεωρημένη έκδοση αυτού του τηλεχειριστηρίου με έναν λευκό κύκλο γύρω από το κουμπί “Menu” είναι “SiriRemote2” και το ασημί Siri Remote που κυκλοφόρησε πέρυσι είναι “SiriRemote3”. Αυτό οδηγεί στην πιθανότητα ότι το “SiriRemote4” είναι ένα επερχόμενο τηλεχειριστήριο για το Apple TV.

    Δεν αναφέρονται πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το “SiriRemote4” στον κώδικα, επομένως τίποτα δεν είναι γνωστό για τον πιθανό σχεδιασμό ή τα χαρακτηριστικά του τηλεχειριστηρίου αυτή τη στιγμή. Τα ευρήματα κώδικα δεν εγγυώνται επίσης ότι η Apple θα προχωρήσει στην κυκλοφορία ενός νέου τηλεχειριστηρίου.

    Τον περασμένο μήνα, ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo είπε ότι ένα νέο νέα Apple TV θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2022 με βελτιωμένη τιμή, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσε να έχει χαμηλότερη τιμή από την υπάρχουσα Apple TV 4K, η οποία ξεκινά από $179 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Kuo δεν έδωσε πρόσθετες λεπτομέρειες, επομένως δεν είναι σαφές εάν το νέο Siri Remote θα μπορούσε να είναι για μια νέα Apple TV χαμηλότερου κόστους αργότερα φέτος, αλλά είναι σίγουρα μια πιθανότητα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.