20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Νέο AirPods έρχονται το 2021; AirPods Studio καθυστερούν; πιθανό να έχουμε νέο HomePod

    Δεν αποτελεί έκπληξη πως μάθαμε πως η Apple σχεδιάζει να λανσάρει και νέα AirPods την επόμενη χρονιά μέσω μιας νέας αναφοράς σήμερα που τονίζει πως τα νέα AirPods αυτά θα έχουν μια παρόμοια σχεδίαση με τα AirPods Pro.

    Νέα AirPods

    Σύμφωνα με το Bloomberg.

    “Η Apple δουλεύει πάνω σε 2 νέα μοντέλα. Ένα τρίτης γενιάς βασικό μοντέλο των AirPods και μιας δεύτερης γενιάς για τα AirPods Pro. To νέο βασικό μοντέλο θα έχει μια σχεδίαση παρόμοια με τα τωρινά AirPods Pro και έτσι θα είναι πιο κοντά και με ανταλλακτικά Ear Tips. H Apple επίσης θα προσπαθήσει να βελτιώσει και την αυτονομία τους. Πάρα αυτά όμως δεν θα έχουν χαρακτηριστικά όπως την ακύρωση θορύβου μιας και αυτά θα παραμείνουν αποκλειστικότητα των Pro μοντέλων. Για την νέα γενιά των AirPods Pro η Apple στοχεύει να τα κάνει πιο χρηστικά μειώνοντας και άλλο το μήκος τους ενώ θα αποκτήσουν και μια πιο στρογγυλή υπογραφή έτσι ώστε να μπαίνουν με πιο άνεση στο αυτή του χρήστη.”

    Φυσικά το δημοσίευμα το ίδιο τονίζει πως μιας και είμαστε ακόμη σε διαδικασίες συζητήσεων και τεστ πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι την τελική μορφή και διάθεση τους.

    AirPods Studio over-ear headphones

    Για τα φημολογούμενα και αναμενόμενα εδώ και καιρό AirPods Studio το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχει καθυστέρηση εξαιτίας προβλήματος στο headband αυτών καθώς και εξαιτίας κάποιων σχεδιαστικών αλλαγών που έγιναν εκ νέου.

    “Τα headphones αυτά ήταν να μπουν σε παραγωγή τις επόμενες εβδομάδες αλλά τελικά θα καθυστερήσουν εξαιτίας προβλήματος που προέκυψε στο headband τους που σε κάποια τεστ ήταν υπερβολικά σφικτό στο κεφάλι. Επίσης η εταιρεία άλλα και την σχεδίαση των pads που θα μπορούσε ο χρήστης να τα αλλάξει κατά βούληση. Η εταιρεία μάλλον στο τελικό προϊόν δεν θα δώσει αυτή το χαρακτηριστικό…”

    Πιθανότητα για νέο HomePod

    Τέλος λόγος γίνεται και ένα τρίτο HomePod μοντέλο.

    “Η Apple εσωτερικά έχει έναν πρωτότυπο νέο HomePod που σε μέγεθος, ποιότητα ήχου και τιμή βρίσκεται ανάμεσα στο HomePod mini και το HomePod. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν η Apple αποφασίσει να προχωρήσει με λανσάρισμα του στην αγορά ή τελικά κάνει ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση στο υπάρχον HomePod καθώς πλησιάζουμε και στις γιορτές.”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.