13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Νέο πρωτότυπο της 1ης γενιάς του iPad δείχνει πως η Apple είχε σκεφτεί έναν ‘dual dock’ σχεδιασμό

    Νέες εικόνες που κοινοποιήθηκαν στο Twitter αυτή την εβδομάδα δείχνουν ένα πρώιμο πρωτότυπου του 1ης γενιάς iPad. Αν και έχουμε δει και στο παρελθόν φωτογραφίες από το πρώτο iPad σε αυτές τις νέες διακρίνουμε πως η Apple είχε σκεφτεί ένα σύστημα docking κάποιας μορφής.

    Οι εικόνες κοινοποιήθηκαν στο Twitter από τον Giulio Zompetti, που συλλέγει Apple συσκευές. Κοινοποίησε λοιπόν τρεις φωτογραφίες που δείχνουν ένα πρωτότυπο iPad πρώτης γενιάς με μια περίεργη θύρα το λιγότερο στα δεξιά της συσκευή. Αυτή μοιάζει να είναι απλά μια δεύτερη 30-pin θύρα.

    “Αρχικά η Apple σχεδίαζε ένα διπλό dock σύστημα στο πρώτο tablet.”

    Σύμφωνα με τον Zompetti η θύρα αφαιρέθηκε αργότερα κατά την διαδικασία τεστ του tablet αυτού.

    Η ιστορία λέει πως όντως η Apple είχε σκοπό να παρουσιάσει μια τέτοια συνδεσμολογία στο 1ο της iPad αλλά τελικά ο Steve Jobs ακύρωσε αυτή την ιδέα πολύ κοντά στην κυκλοφορία της συσκευής.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.