Νέα σειρά χρωμάτων iPods έκαναν την εμφάνισή τους στο iTunes 12.2

0
264

Μετά την κυκλοφορία του iTunes 12.2 με την υποστήριξη του Apple Μusic χθες, ένας χρήστης έχει ανακαλύψει εικόνες να απεικονίζουν τα iPods σε χρώματα που δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα από την Apple. Η σύνθετη εικόνα ενός iPod touch, nano, και shuffle εμφανίζεται κατά τη δημιουργία ή την αποκατάσταση ενός iPod στο iTunes.

ipod_new_colors

 

Τα νέα χρώματα περιλαμβάνουν ένα πιο σκούρο μπλε για το iPod touch, ένα νέο χρυσό ή μπεζ χρώμα για το iPod nano, και ένα λαμπερότερο ροζ χρώμα για το iPod shuffle.

Η Apple δεν έχει ενημερώσει την iPod σειρά για αρκετά χρόνια, ενώ πιο πρόσφατα, αντικατέστησε το προηγούμενο “slate” χρώμα με το “space grey” πίσω στο 2013. Η Apple συνήθως ενημερώνει την iPod σειρά της κατά το μήνα Σεπτέμβριο, αν και δεν είναι σαφές αν τα νέα αυτά χρώματα είναι στην πραγματικότητα για να κυκλοφορήσουν και ποιο θα μπορούσε να είναι το χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία τους.

Ακόμη λοιπόν ένα προϊόν που θα περιμένουμε να δούμε αν θα το ανανεώσει η εταιρεία μετά το καλοκαίρι δίνοντας μάλιστα στο εν λόγω πίστωση ζωής – πολλοί είναι εκείνοι που βλέπουν την Apple να το εγκαταλείπει σιγά σιγά.

Σχολιασμός στο forum