23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Νέα αναφορά κάνει λόγο πως μόνο το 6.7 ιντσών iPhone 12 Pro Max θα υποστηρίζει το γρηγορότερο mmWave 5G

    Το 5G είναι η νεότερη μεγάλη είδηση στον τομέα των ασύρματων δικτύων έχοντας βέβαια ως πρακτική εφαρμογή τις κινητές εκείνες συσκευές που θα κάνουν χρήση του. Αν και τεχνικά τα επερχόμενα 4 νέα μοντέλα iPhone θα υποστηρίζουν αυτή την τεχνολογία, ίσως υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί.

    Σύμφωνα με αναφορά της Fast Company, η Apple μπορεί να έχει αποφασίσει πως μόνο ένα από τα νέα iPhone μοντέλα της θα έρθει με πλήρη υποστήριξη της γρηγορότερης 5G συνδεσμολογίας. Η mmWave τεχνολογία είναι η γρηγορότερη από τις δύο 5G που υπάρχουν. Αυτή λοιπόν σύμφωνα με το δημοσίευμα θα την υποστηρίζει πλήρως μόνο το 6.7 ιντσών iPhone 12 Pro Max.

    O λόγος για αυτή την απόφαση της Apple φέρετε να είναι πως μόνο το 6.7 ιντσών iPhone έχει αρκετά μεγάλο σασί για να ενσωματώσει το hardware που χρειάζεται για αυτό τον σκοπό. Αυτό έχει και σχέση και με μια μεγαλύτερη μπαταρία μιας και η 5G συνδεσμολογία έχει πολλές απαιτήσεις στον τομέα της ενέργειας.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.