17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Μελλοντικά iMacs μπορεί να έχουν ψηφιακά πληκτρολόγια

    minorityreport2-780x468

    Μελλοντικές Apple συσκευές ίσως έρθουν με ένα νέο αξεσουάρ όπως έδειξε σήμερα ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

    Μια από τις 46 πατέντες που δημοσιεύτηκαν σήμερα περιγράφει μια τεχνολογία που θα επιτρέψει στην Apple να συμπεριλάβει ένα ψηφιακό πληκτρολόγια με προτζέκτορ στα μελλοντικά της iMac.

    Όπως και στην διεπαφή του iPhone αυτό θα επιτρέψει στην Apple να έχει ένα διαφορετικό πληκτρολόγιο ανάλογα με την εφαρμογή που τρέχει εκείνη την ώρα στο μηχάνημα.

    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple έχει δείξει ενδιαφέρον για μια τέτοια πειραματική τεχνολογία. Νωρίτερα φέτος είχαμε την δημοσιοποίηση μιας πατέντας που θα επιτρέπει στους Mac χρήστες να πληκτρολογούν ουσιαστικά σε ένα iPad με ενσωματωμένη haptic διεπαφή έτσι ώστε να δίνει την αίσθηση των πλήκτρων.

    Δείτε παρακάτω πως μπορεί να μοιάζει ένα μελλοντικό iMac.

    Screen-Shot-2015-10-06-at-11.22.31-780x683

    Φυσικά μιας και μιλάμε για διπλώματα ευρεσιτεχνίας δεν είναι σίγουρο το ότι όσα αναφέρουμε παραπάνω θα δουν το φως της αγοράς. Η Apple ήδη σχεδίασε ένα νέο πληκτρολόγιο τον περασμένο χρόνο με αυτό του νέου MacBook και την ενσωμάτωση του Force Touch και του butterfly μηχανισμού.

    Το μέλλον πάντως σίγουρα μας επιφυλάσσει εκπλήξεις!

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles