11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Κριτικές του iPhone 14 Plus: Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι πολλών ημερών, η μεγάλη οθόνη και οι αναβαθμισμένες κάμερες προσφέρουν συνολικά μια αξιόλογη αναβάθμιση [Βίντεο]

    Η Apple έδωσε πρόσβαση σε επιλεγμένα μέσα ενημέρωσης και YouTubers στο iPhone 14 Plus πριν από την κυκλοφορία του την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.

    Το iPhone 14 Plus είναι το μεγαλύτερο βασικό μοντέλο iPhone της Apple με οθόνη 6,7 ιντσών, μέγεθος οθόνης που δεσμευόταν ιστορικά μόνο για το iPhone της υψηλότερης κατηγορίας. Το iPhone 14 Plus μοιράζεται πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά του τυπικού μικρότερου μοντέλου iPhone 14, το οποίο εξετάστηκε πριν από την κυκλοφορία τον περασμένο μήνα.

    Διάρκεια ζωής μπαταρίας

    Χάρη σε μια οθόνη που δεν διαθέτει χαρακτηριστικά Pro, όπως η δυνατότητα πάντα ανοιχτής λειτουργίας και περισσότερος εσωτερικός χώρος που εκχωρείται στην μπαταρία, το iPhone 14 Plus διαθέτει τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από οποιοδήποτε άλλο μη Pro iPhone. Η Allison Johnson του The Verge λέει ότι το iPhone 14‌ Plus είναι σε θέση να προσφέρει στους χρήστες πολυήμερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, λέγοντας ότι προσέφερε τρεις ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας με μία μόνο φόρτιση κατά τη δοκιμή.

    Οθόνη

    Το iPhone 14 Plus διαθέτει οθόνη μόλις 60 Hz και ο Patrick Holland του CNET λέει ότι ενώ η οθόνη είναι εντυπωσιακή με καλή φωτεινότητα και χρώματα, η έλλειψη υψηλότερου ρυθμού ανανέωσης είναι απογοητευτική για ένα τηλέφωνο σε αυτό το εύρος τιμών.

    Κάμερες

    Και το iPhone 14 και το iPhone 14 Plus μοιράζονται ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας, επομένως οι κριτικές κάμερας για το iPhone 14 θα ισχύουν και για το iPhone 14 Plus. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι κριτικοί λένε ότι το iPhone 14 Plus χειριζόταν καλά καταστάσεις χαμηλού φωτισμού.

    Περισσότερα στα βίντεο που ακολουθούν:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.