19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Κανένας δεν θέλει το ρολόι που παρακαλούσαμε την Apple να φτιάξει;

    applewatch2-640x401

    Μόνο το 11% των συμμετεχόντων σε μια έρευνα σχετικά με τα νέα προϊόντα της Apple απάντησαν θετικά στην αγορά του Apple Watch. Το δείγμα ήταν 6000 άνθρωποι στους οποίους κοινοποιήθηκε ένα ερωτηματολόγιο από την Καναδική RBC Capital Markets.

    Το 24% δήλωσε αβεβαιότητα για μια τέτοια αγορά ενώ το 55% δήλωσε την άρνηση του στο next big thing της Apple. Αν λοιπόν αναλογιστούμε πως το Apple Watch είναι το πρώτο νέο προϊόν της εταιρείας σε μια νέα κατηγορία από την εποχή του iPad τα νέα δεν είναι τόσο ευχάριστα.

    Από την άλλη ίσως δεν πρέπει να προκαλεί και πολύ μεγάλη έκπληξη αν αναλογίστε κάποιος πως η αγορά και η βιομηχανία των smart watch/wearables είναι πολύ μικρή ακόμη και άλλα προϊόντα που ήδη υπάρχουν σε αυτή όπως το Samsung Galaxy Gear σημειώσαν και σημειώνουν ελάχιστες πωλήσεις.

    Όσο λοιπόν εντυπωσιακό και αν ήταν το Apple Watch κατά την παρουσίαση του Tim Cook στις 9 Σεπτεμβρίου η Apple ακόμη δεν έχει προβάλει σημαντικούς λόγους γιατί κάποιος να θέλει να το αγοράσει ειδικά αν αναλογιστεί και την τιμή και μάλλον και την διάρκεια μπαταρίας του.

    Μια πρόσφατη ανάλυση σημείωνε πως η Apple θέλει να πουλήσει 50 εκατομμύρια iWatch μέσα στο 2015 κάτι το οποίο αν τελικά γίνει γεγονός θα κάνει το Apple Watch πιο επιτυχημένο τόσο από το iPhone όσο και από το iPad στα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας τους.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles