19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Θέματα αυτονομίας και υπερθέρμανσης αναφέρουν χρήστες μετά την εγκατάσταση της iOS 14.6 στις συσκευές τους

    Η Apple έκανε διαθέσιμη στο ευρύ κοινό την iOS 14.6 την Δευτέρα. Σε λιγότερο όμως από 24 ώρες κάποιοι χρήστες ξεκίνησαν να κάνουν έντονα παράπονα στα κοινωνικά δίκτυα για θέματα υπερβολικής κατανάλωσης της μπαταρίας και υπερθέρμανσης.

    Το πρόβλημα βέβαια εδώ είναι πάντα σχεδόν το ίδιο μετά από κάθε αναβάθμιση. Κάποιοι iPhone χρήστες αναφέρουν πως η συσκευή τους έχει θέματα στην αυτονομία της ενώ σε κάποιες συσκευές φαίνεται πως η συσκευή υπερθερμαίνετε ακόμη και όταν η συσκευή δεν κάνει κάτι.

    Αυτή την φορά οι αναφορές στο Twitter αλλά και στο φόρουμ της Apple κάνουν λόγο πως φαινόμενα υπερθέρμανσης παρατηρούνται όταν γίνεται χρήση της Podcasts εφαρμογής αλλά και κάποιων άλλων.

    Υπάρχουν μια σειρά από λόγους που μπορεί να συμβαίνει αυτό τουλάχιστον προσωρινά σε iPhones που μόλις έχουν κάνει αναβάθμιση το λογισμικό τους μιας και για ένα διάστημα τρέχουν μια σειρά από διεργασίες στο παρασκήνιο όπως το indexing της εφαρμογής των Φωτογραφιών ενώ παράλληλα υπάρχουν αρχεία από την προηγούμενη έκδοση που μεταφέρονται στην νέα και σαν διεργασία αυτή είναι κάπως απαιτητική.

    Σε κάθε περίπτωση πρέπει ο χρήστης να παρατηρήσει την συμπεριφορά της μπαταρίας της συσκευής του για τουλάχιστον 48 ώρες για να δει αν η κατάσταση εξομαλυνθεί ή ακόμη και αν κάποια εφαρμογή που δεν έχει αναβαθμιστεί και χρησιμοποιεί δημιουργεί αυτό το πρόβλημα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.