23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ηands-on βίντεο δείχνει το σασί του 6.1-ιντών iPhone 12 Pro με την θέση του LiDAR αισθητήρα

    Όπως γνωρίζουμε μέχρι σήμερα από μια σειρά από διαρροές και φήμες τα iPhone 12 μοντέλα θα έρθουν με έναν νέο σχεδιασμό που θα φέρνει στην υπογραφή του στοιχεία τόσο από τα iPad Pro όσο και από τα iPhone 5S. Μέχρι στιγμή όμως δεν είχαμε δει κάποιο εξάρτημα που να το επιβεβαιώνει αυτό.

    Ο YouTuber Filip Koroy, που είναι γνωστός ως EverythingApplePro, δείχνει για πρώτη φορά το πίσω σασί ενός υποτιθέμενου 6.1-ιντσών iPhone 12 Pro.

    Το ίδιο το σασί δεν αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες μιας και δεν έχει κάποιο hardware ενσωματωμένο πάνω του. Αυτό όμως που μας παρουσιάζει είναι μια πολύ καλή εικόνα για το πως θα μοιάζουν τα φετινά iPhone.

    Το πρώτο λοιπόν που παρατηρούμε είναι πως έχουμε ένα φινίρισμα παρόμοιο με αυτό των iPhone 11 Pro με ανοξείδωτο ατσάλι πλευρικά και ένα matte γυαλί κάτι που επιβεβαιώνει και τις πιο πρόσφατες φήμες.

    Παρατηρούμε επίσης μια παρόμοια διάταξη στο πλαίσιο της κάμερας με 3 φακούς και ένα LED flash ενώ υπάρχει μια επιπλέον θέση κάτω από τον ultra wide αισθητήρα που μάλλον εκεί θα τοποθετηθεί ο LiDAR.

    Σχετικά με τον νέο LiDAR αισθητήρα των iPhone 12 οι πληροφορίες δεν είναι ξεκάθαρες. Κάποιες αναφορές κάνουν λόγο πως μόνο το μεγαλύτερο 6.7 ιντσών iPhone 12 Pro Max θα τον έχει την ίδια στιγμή που το σημερινό leak δείχνει πως όλα τα Pro μοντέλα θα των ενσωματώσουν.

    Τέλος παρατηρούμε και την διαφορετική θέση υποδοχής της Sim ένα υπάρχει και ένα νέο άνοιγμα που μάλλον εκεί θα τοποθετηθεί η 5G κεραία της συσκευής.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.